2777
2789
عنوان

به همفکریتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام پدر مادرشون واجبه  .ولی بهتره زن نگیرن اینجور مردا شوهر منم همینجوره

شوهر من خیلی افتضاحه، میگه مادرم زحمت کشیده از پدر مریضم نگهداری میکنه ،، ولی اصلا نمیگه زنه منم تنهایی با دو تا بچه داره زندگی میکنه ، هیچکدوم از جاریام حتی خواهرشوهرم شرایط منو نداره ،راحت و آسوده کنار شوهراشون زندگی میکنن ، 

احترام پدر مادرشون واجبه  .ولی بهتره زن نگیرن اینجور مردا شوهر منم همینجوره

منم موافقم ولی مگه من پدر و مادر ندارم 

یعنی جایی میره که اونا راحت باشن چند وقت پبش میگفت بیا یه ویلا این نزدیکا بگیریم تعطیلا بریم اونجا گفتم ویلا دوس ندارم دوس دارم ایران گردی کنم میگه اخه پدر و مادرم نمیتونن گفتم من خودمو گفتم با اونا کاری ندارم خودسون یه ویلا بخرن

وقتی شوهره حرف گوش نمیده فقط خودم حرف خودم میکنه مرد سالاریه چه کنه 

یابادوتا بچه جدابشه یا بشینه تحمل کنه باسیاست مردش روجذب کن تاکم کم بحرفش بیاد ازدواج توایران همینه

یابادوتا بچه جدابشه یا بشینه تحمل کنه باسیاست مردش روجذب کن تاکم کم بحرفش بیاد ازدواج توایران همینه

اره ولی مردایی هستن که سیاستم نمیفهمن اصلا یجوری درک فهم ندارن

اره ولی مردایی هستن که سیاستم نمیفهمن اصلا یجوری درک فهم ندارن

اصلا درک  ندارن اون دفعه کلی با خوبی و مهربونی با اشک آروم باهاش حرف زدم به ظاهر قبول کرد قرار بود شب بچه ها رو ببریم پارک،، رفت خونه مامانش وقتی برگشت گفت مامانم باهامون میاد،، انگار نه انگار من صبح باهاش درد ودل کردم