2777
2789
عنوان

کیک و شیرینی خونگی کی می‌فروشه

191 بازدید | 22 پست

بچه ها درآمدش چطوره؟ باید چیکار کرد که به درآمد خوب رسید تو اینکار ...

فعلا تنها کاری که از دستم برمیاد اینه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم میتونی پیج بزنی تبلیغ کنی. یا چند جا خودتو معرفی کنی. ی سوپر مارکت آشنا ببری بزاری برات بفروشن. برا صبحونه و غدای مدرسه بچه ها درست کنی. به کافه پیشنهاد بدی

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
یکیو دیدم دوبرابر قنادی ها بیرون گرون تر میفروشه

خب فروشش خوبه؟؟ رشد کرده؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بنظرم میتونی پیج بزنی تبلیغ کنی. یا چند جا خودتو معرفی کنی. ی سوپر مارکت آشنا ببری بزاری برات بفروشن ...

تو قسمت فروشش مشکل دارم آخه یکم اضطراب اجتماعی دارم خیلی برام سخته ارتباط برقرار کنم با بقیه🥺

از طرفی خیلی به پول نیاز دارم موندم چیکار کنم

من برای خودمون درست میکنم ولی نفروختم تاحالا

خیلیم خوب..

تا حالا به فروش فکر نکرذی؟

تو قسمت فروشش مشکل دارم آخه یکم اضطراب اجتماعی دارم خیلی برام سخته ارتباط برقرار کنم با بقیه🥺از طرف ...

نگران نباش و نترس. فوقش میری پیشنهاد میدی تهش بهت بگن ن. قرار نیس بیای خونه غصه بخوری ک. ب تلاشت ادامه میدی تا یجا قبول کنن بفروشی. خودت باید بلند شی و تلاش کنی تا خدا هم کمکت کنه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
خیلیم خوب..تا حالا به فروش فکر نکرذی؟

نه راستش .هزینه آرد و مواد و همه چی گرونه ...نمیصرفه...قنادی ها مواد رو عمده میخرن.بعدشم وانیل و هل و گلاب نمی‌زنن.دقت کردید قدیم شیرینی میخریدیم چقدر خوشمزه بود و عطر داشت ...الان فقط مزه شکر میده

اگه بتونی پیجتو بکشونی بالا خیلی خوب میشه 

اول از همه هم از آشناها شروع کن 

کم کم معرفی میشی و کارت میگیره

ما یه نفرو داریم برای تولدا همش از اون کیک میگیریم هم خوشمزه تره هم سالم تره واقعا