2777
2789
عنوان

به همفکریتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 65 پست

حالا اگه تک پسر بود یه چیزی،ولی این دیگه بی انصافیه همش با شما باشه.پدرشوهر نداری؟

خونتون مستقله،؟یا باهمین؟

بچه چی؟داری؟

ببین یکم بترسونش.بگو اره بیا با خونوادم حرف بزن،من اگه میخواستم کس دیگه همیشه باهام باشه،خب چه کاری بود خونه  بابام میموندم با مادر خودم که خیلی راحتترم زندگی میکردم،نه اینکه مادر تو.درسته احترامش واجبه ولی منم دلم میخواد خودم و همسرم باهم بریم یه سری جاها.

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسود نیستم ، خواهر شوهرم هر سال میره ، قبلا چند بار مادرشو میبرد و دیگه افتاده گردن ما ، از اونم دلخ ...

من نگفتم حسودید چراحرف درمیارید نرید مسافرت انقدرهم حرص نخورید بابت مادرشوهر

تربیت غلط خانواده ها در مورد پسرهاشون شده بلای جون زندگیها .

هر روز هر ردز یکی میاد از بچه ننه بودن شوهرش میگه و اینکه خانوا ه اولویتن و زن و بچه حاشیه . 

توروخدااا اونایی که پسر دارین از همین بچگی یه جوری بارشون بیارید که لااقل نسل فردا مثل ما قربانی از تربیت فتضاح پسر دوستانه نشن.

این مسایل ریشه داره .

من خودمم درگیرشم.

از ترس همراهی خاندان همسر قید همه مسافرتهامو زدم چون میدونم هزینه هامون 10 برابر میشه و تا چند وقت بعدش بلید سماق بمکیم 😐

من باشم ترجیح میدم کلا گردش و سفر نرم...

دقیقاً منم،چند بار خواستیم بریم ترکیه اینا،برگشت گفت خواهرم و مامانم میان،گفتم‌من نمیام.دوست دارم دوتایی بریم،نمیری پس خودتون برین.نرفت اونم

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

من باشم ترجیح میدم کلا گردش و سفر نرم...

پارسال نرفتم ، امسال هم شوهرم میگه هیچ قبرستونی نمیرم ، من چه گناهی کردم ، بخدا شرایط زندگیم سخته من همیشه تنهام با دو تا بچه ، همیشه به خاطر اینکه شبا بچه ها میترسن تنها تو خونه بخوابیم ، سربار خونه بابام هستم ، این حقم نیست ، میگم تا جوان هستم دوست دارم برم نه وقتی پنجاه شصت سالم شد

وا چه کاربه زندگی دیگران داره شرایط خودش روباید درک کنه وتغییر بده هرکسی یه سرنوشتی داره همه مثل هم ...

وقتی شوهره حرف گوش نمیده فقط خودم حرف خودم میکنه مرد سالاریه چه کنه 

الان بیشتر مردااین فرضیه رو دارن که زن بگیرن که خانوادش از تنهایی دربباد چون دیگه پیرن یکی کاراشونو بکنه یا اینکه تازه یاد پدر و مادرشون افتادن که پیر و تنهان 

قبلا تو مجردی همحا تنها رفتن اما الان ....

حالا اگه تک پسر بود یه چیزی،ولی این دیگه بی انصافیه همش با شما باشه.پدرشوهر نداری؟ خونتون مستقله،؟ی ...

پدرشوهرم مریضه و سن بالا ، ،  کلن شده ابزار مادرشوهرم ،،تا شوهرم میاد مرخصی زنگ میزنه پدرت مریضه ،،شوهرمم بدو میره اونجا. ،

الان بیشتر مردااین فرضیه رو دارن که زن بگیرن که خانوادش از تنهایی دربباد چون دیگه پیرن یکی کاراشونو ...

احترام پدر مادرشون واجبه  .ولی بهتره زن نگیرن اینجور مردا شوهر منم همینجوره