2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 88 پست
عطر و ادکلن و ابرسان وشوینده قسط میکنم یجا،ماهی۱۰۰ میدم

هووو

نمیشه مثلا کمتر ادکلن استفاده کنی؟

یا بجای اینکه صورتت رو با شیرپاکن تمیز کنی با آب و دو قاشق غذاخوری شیر تمیز کنی؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسایل آرایشی خیلی گرونه 

یعنی هر ماه وسیله ارایش میخری؟

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
اره خوب شوینده آبرسان،عطر،ریمل ،ضدآفتاب، مگه شما ماهی چقدر میدین آرایشی

😨😨😨😨😨خاهر چن قسط دیگش مونده چقد خرید داشتی مکه

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

من مرد بودم طلاقت میدادم😒

۱۰۰پول سرخاب سفیداب نمیدادم

والا شوهرت دوستتداره

با ۱۰۰تومن برو لباس بخر یا ۱کیلو گوشت بگیر بابا

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اره خوب شوینده آبرسان،عطر،ریمل ،ضدآفتاب، مگه شما ماهی چقدر میدین آرایشی

من سالی دوتا ضد آفتاب میخرم 😐 فووووقش یه دونه رژ لب و چند تا کرم مرطوب کننده

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

چطوری اخه،برا شما چقدره مبلغش

من کلا ۱رژ میزنم و یه ضدآفتاب حدودا ۴۰درمیاد

خیلی خوب میرسونی با این پول هم کرایه هم قسط هم مخارج دیگه نمیدونم چرا بقیه انقدر تعجب کردن الان با سه چهار تومن یه زندگی خیلی ساده رو میشه گذروند

اون یک و پونصد هم بالاخره رفت و آمد و قبض و خورد و خوراک و میوه و لباس و دکتر و...ندارید مگه؟ 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید