2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 88 پست
البته بازم فروختیمش کلا ب فنا رفتا😂😂😂ولی بازم این مدل پس اندازا خوبن...من دو سری قلک گذاشتم همونج ...

وااا خیلی خوب بوده،،،،من کلا پس انداز بلد نیستم وگرنه این ایده قلکم خیلی خوبه میبینی ی هو شد ی مقداری ک میشه روش حساب کرد

وااا خیلی خوب بوده،،،،من کلا پس انداز بلد نیستم وگرنه این ایده قلکم خیلی خوبه میبینی ی هو شد ی مقدار ...

اره دقیقا از همین مرداد ماه قلکو امتحان کن ایشالا ک زود زود توش پر بشه از پولای درشت😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ی چندماهی شوهرم سرکار نمیرفت انقد اعصابم خرد بود و کلی مراعات میکردم الان خداروشکر ۳ماهه میره یکم مراعاتو گذاشتم کنار میگم عوض اون چندماهو دربیام دوباره ایشالا شروع کنم ب پس انداز

من ی چندماهی شوهرم سرکار نمیرفت انقد اعصابم خرد بود و کلی مراعات میکردم الان خداروشکر ۳ماهه میره یکم ...

الحمدالله برا کارش،،،،تواین شرایط کارم لنگ باشه دیگ نمیشه زندگی کرد،منم اوایل ازدواج ب خداقسم ۵۰ هزار برامون میموند باهمون سر میکردم یعنی دوسال پیش

الحمدالله برا کارش،،،،تواین شرایط کارم لنگ باشه دیگ نمیشه زندگی کرد،منم اوایل ازدواج ب خداقسم ۵۰ هزا ...

اره الان الحمدالله خوب شده ولی خب کرایه رفت امدش زیاده...سرویسشونم برداشتن

چقدر خوب،،،ب امید خدا همین‌ماه دربیاد و کلی حالتون خوب خوب بشه

وای خدا ازدهنت بشنوه ...تا همین چندوقت پیش اصلا فکرشم نمیکردما ولی چندماهی هست خیلی دلم میخواد دربیاد

وای خدا ازدهنت بشنوه ...تا همین چندوقت پیش اصلا فکرشم نمیکردما ولی چندماهی هست خیلی دلم میخواد دربیا ...

یهو دیدی اینماه اسمتون درومد،،،،صبوری کن گلم هروقت بیاد لذت خودشو داره