2777
2789

انقد داداشام اذیت میکنن مثل سگ و گربه افتادن به جون هم به هم دیگه فحش ناموسی میدن

به من میگن تو ج ....ده ای و.... خیلی حرفای زشته دیگه 

داداش بزرگم 12سالشه اون یکی ازش کوچیکتره نزدیک یک ساعته به هم از این فحشا میدن جیغ میکشن موها همو میکشن 

منم هی میگفتم بسه بسه داداشم با پا زد تو دهنم منم انقد جیغ کشیدم که بی حال افتادمه همینجا 

انقد موها خودمو کشیدم انقد زدم تو صورت خودم که هنوز جای دستام رو صورتمع

منم داداشمو کتک زدم 

آخه من چقد تحمل کنم چرا یه بچه 12 ساله باید به خواهرم خودش بگه ج .....ده ب ی نا موس وکلی فحشای دیگه که روم نمیشه بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته 

باید مادر یا پدرتون بزنه دهنش 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

مادرت کجاست؟ قاطی دعواشون نشو 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

محلشون نذار پس هم بی میان.بهش هم تذکر بده اگه بازم تکرار کرد به پدرت اطلاع بدی

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

پدرم اینجا نیس به حرف مامانمم گوش نمیدن انق جیغ زدم صدام گرفته🥺

برو یه اتاق درو ببند 

چن سالته خب؟ نمیتونی مستقل بشی؟؟ 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤