2777
2789
عنوان

امام رضا ع

136 بازدید | 24 پست

کیاتاحالاازامام رضا حاجت گرفتن میگین چه حاجتی داشتین  یکم امیدوارشیم   من فقط یه باررفتم مشهدحدودا ده سال پیش پریودشدم نرفتم توحرم ازتوحیاط حاجتمو گفتم ولی برآورده نشدهنوز موندم چراصلاح نبوده برم حرم چون هنوزهمون حاجت که نگرفتم به شدت دوست دارم داشته باشم  ولی دوتاخواهرام هردوتا حاجت گرفتن .یکی دانشگاه قبول شد یکی هم چشمش لیزرکرد عینک دیگه نزد .

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقم و گرفتم ازش .. 

الانم ی مشکل دیگه دارم ک ایشالله تو روز تولدش خودش حل کنه

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دوستداشتم بچه اولم پسرباشه وقتی حرم رفته بودم ازش خواستم ونذرکردم اگربچم پسربوداسمشوبذارم رضا ولی رفتم سونوانومالی و۱۰۰درصدگفت بچه دختره سونواخرکه رفتم یهوگفت بچه پسره منم اینجوری😱 الانم پسرم۷سالشه اسمشم آقارضا هست امروزم تولدشه

من همه ی زندگیمو از امام رضا دارم، از اول مشهد زندگی میکردیم، 4 سال این بین مجبور شدیم بریم یه شهر دیگه، تو اون 4 سال خیلی سخت گذشت و مشکلات زیادی تو زندگیمون بوجود اومد تا اینکه دوباره برگشتیم و همه چی خوب شد به لطف امام رضا.

شما هم حتما به صلاحیت نبوده اگر نه همین الان برو وضو بگیر رو به سمت امام رضا یه زیارت امام رضا از ته دل بخون ، اگه صلاحت باشه حتما بهت میدن

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
من خیلی دوستداشتم بچه اولم پسرباشه وقتی حرم رفته بودم ازش خواستم ونذرکردم اگربچم پسربوداسمشوبذارم رض ...

واقعا آنومالی گف دختر و سونوهای بعدی شد پسر؟؟؟سیسمونی اینا نگرفته بودی؟ 

من همه ی زندگیمو از امام رضا دارم، از اول مشهد زندگی میکردیم، 4 سال این بین مجبور شدیم بریم یه شهر د ...

زیارت امام رضاچطوریه؟ دعا کن برام مشکل منم حل شه  امام رضا دستمو بگیره

زیارت امام رضاچطوریه؟ دعا کن برام مشکل منم حل شه  امام رضا دستمو بگیره

تو مفاتیح هست عزیزم.  انشالله. ..

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !