2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 51 پست
ایشالا مثبته براتون عزیزم میشه بگید چقدر هزینه شد براتون؟

قبلا ک بت گفتم عزیز ۳۵۰ کلااااا با دارو و سونو ویزیت و امپول و خود ای یو ای 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازت پرسیده بودم قبلا؟؟😂😂😂 ولی خیلی قیمتها متفاوته الان برا همین دوستمون بالای یک تومن‌شده

من قیمتم کاملا دقیقه ،آمپول فقط شد ۴۲۰ هزار تومن،  چجوری کل هزینه اون خانوم شده ۳۵۰ هزار تومان؟؟؟🤔

من قیمتم کاملا دقیقه ،آمپول فقط شد ۴۲۰ هزار تومن،  چجوری کل هزینه اون خانوم شده ۳۵۰ هزار تومان؟ ...

یه چیزایی یادمه گفته بود جهاد دانشگاهی رفت همچین چیزی

بعدشم درباره فرزند اولی انگار تخفیف داره

منم هر قیمتی شنیدم همین حدود شما بوده

منم همه اوانایی که بعد از من بودن بچه دار شدن یا حامله ن دوماه دیگه حامله نشم میرم ای یو ای شما او ...

بله اولین بارمه و ای کاش زود انجام میدادم ،خود دکتر آصف جاه عصبانی شد که چرا ۴ سال دکترا تو رو نفرستادن برای آی یو آی ،و الکی سنت رفت بالا

شما خبر دارین که با یک تخمدان میشه آی وی اف انجام داد؟ چون من فقط یه تخمدان دارم سمت چپی رو و راستیم ...

دختر داییم کلا با بک تخمدان باردار شد

قبلش بر اثر کیست زیاد ، کل تخمدان رو برداشته بودن