2777
2789

شوهرم بهم تهمت زده تو به دامادمون اس ام اس دادی تو از آون دفاع میکنی، دامادمون روحش هم خبر نداره، منهم اصلا تو این باغ ها نیستم،میگه آون هیزه آون به تو نگاه کرده وزارت تا تهمت دیگه،میگه شما خانوادمون بی غیرتن،حالا خانواده ما همه پوشیده جلو داماد، خانواده خودش همه خواهراش و خواهر زاده جلوه دامادشون بی حجاب بلوز شلوار تازه بعضی وقتها شلوارهایی جذب، بعضی وقتها لباس زیرشون هم معلومه، بعد به خانواده من انگ بی غیرتی میزنه، بعد دامادشون بهم دست میده با این که میدونه بدم میاد به روی خودش نمیاره،یه روز رفتیم خونه خواهرش خواهرزادشم بود چند روز دیکه بچه خواهرزادشم به دنیا میاد آون روز مهمون داشتند بعد مهموناشون که دوست خانوادگیشون بود اومد جلو با خواهرزادشم دست داد و روبوسی کرد من دیدم خواهر زادشه بدش اومد  به شوهرم که گفتم گفت عیب نداره جای بچشه شاخ در اوردم گفتم به خانواده من چپ و راست بی دلیل انگ بی غیرتی میزنی به خودت که میره اوضاع فرق میکنه،خلاصه حالا این کمک از دامادمون دفاع کردمو برا خودش دست گرفته یه ماه منو از خونه بیرون کرده زنگ زده میگه بیا جدا بشیم یا توافقی یا دادگاه،امروز میگه یه راه سوم بیا تو خانواده تعهد بدید که دامادمون هیزه مهریمتم ببخش تا بتونی برگردی تازه من بیچاره اولش به خاطر این جلوه خانوادم ایستادم و مهریم فقط 14 تا سکه است، حالا اینقدر ناراحتم نمیدونم چکار کنم یعنی برم تهمتی رو که بهم زده امضا کنم درسته

هرکار میکنی بکن فقط نه تعهد بده نه مهریتو ببخش

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چطورشمادخترا راضی میشین تواین زمانه ای که چشم وگوش همه مردابازه  وجن.ده زیاد   با۱۴تاسکه زن یه نفربشین؟؟؟؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

من چند ساله هرروز دارم تهمت میشنوم ولی چکارکنم بخاطر بچم مجبورم تحمل کنم.هکم کرده واسم بپا گذاشته گوشیمو چک میکنه بعدش بهش ثابت میشه که اشتباه کرده میگه من اندازه چشام اعتماد دارم بهت ولی باز روز بعدش همون اش و‌همون کاسه 😭😭

ببخشيدا بيجا كرده 

تو هم برو بشين تو خونت 

حرف زد بگو خونمه 

به شوهرت بگو  اگه ناراحتي تنهايي برو در خواست طلاق بده هرموقع دادگاه منو خواست  منم ميام 

اصلاااااااا كوتاه نيا 

يا بشينه سر جاش يا نهايت طبق قانون از اين مرد بي غيرت جدا ميشي 

امروز اينو ازت ميخواد چهار روز ديگه يه تهمت ديگه و يه درخواست ديگه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …