2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت زده شما بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 34 پست
ای خواهر بیا اینو به خواستگار من بگو بااین که ماشین خونه کار پول داره تازه تک پسر میگه ۱۴تا حالا بگم ...

اصلا قبول نکن   حتی اگه واسش بمیری هم بگو کسی که منوبخواد بایدفلان تعدادمهریه روهم قبول کنه    ببخشیدا میشه انگار حمالی ونگهبانی اموال اقا واسه خانواده ش.....اگه یه بلایی سرش بیاددرآینده فقط همون ۱۴تابهت میرسه  بقیش مال خانوادشه همه چی......

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا قبول نکن   حتی اگه واسش بمیری هم بگو کسی که منوبخواد بایدفلان تعدادمهریه روهم قبول کنه &nb ...

حالا خودش میگه من یه چیزیم بشه همه چیز واسه تو میشه انگار بچه گیر اورده

اصلا نمیتونم بهش اطمینان کنم نظرمو بهش میگم قرار نیست یه کاری کنم که فردا پشیمون بشم

ممنون عزیزم