2777
2789
عنوان

كيا تا حالا بچشون تل داشته بردن پيش تل گيو

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 121 پست
اون که حتما ولی اسرائیل و صد البته برخی مسئولین خودمون هم هستن وخیلیای دیگه مثل راکفلر و...که تجارت ...

شما که این حرفو میزنی اونقد بهش اعتقاد داری که خودتو و بچتو از واکسن محروم کنی؟ ببینید وقتی یه دارویی تولید میشه تا چند سال اصلا به کشور های جهان سوم نمیدنش، خودشون استفاده میکنن، اونی که شما میگی ضرر داره در درجه اول خود غربی ها ازش استفاده میکنن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بودن قابله ها حداقل برا کسایی که بچشون نچرخیده

عزیزم  .من قبول دارم که سیستم بهداشت ما نواقص زیاد داره ولی دلیل نمیشه که همه چیز طب جدید رو انکار کنی .من خودم دیدم چه بسیار بیمارها یی رو که زیر دست یک سری شیاد  به اسم طب سنتی که کلی هم هزینه کردن ..داروهای شیمیایی روقطع کردن ..و با حال عمومی خیلی بد حتی به حالت کما و مرگ افتاد ن ..نمونه اش  تو بیمارهای  دیابتی با قطع انسولین هست ....

شما هم خیلی جوون هستی باید مطالعه کنی بعد بیایی از چیزی با تعصب  طرفداری کنی...

آخوند دکتر آخوند مهندس آخوند معلم آخوند پرستار آخوند همه چی😐

واقعا، اگرم بخوان در این زمینه فهالیت کنن، باید به صورت مشاوره و مشورت با محققان و پزشکان باشه، نه که واسه خودشون دکون باز کنن و ادا پزشکا رو در بیارن، متاسفانه به خاطر لباسی که به تن دارن کسی جرئت مقابله با این قشر رو نداره، وگرنه خود مراجع هم در برابر این آخوندا وایستادن و کارشون رو رد کردن. 

از افغانستان؟؟؟ ببینین پایه های طب سنتی ما از یونان گرفته شده و توسط یه سری از دانشمندای ایرانی مثل ...

همه کسایی که طب سنتی خوندن تو ایران رفتن از افغانستان یاد گرفتن یا استاداشون رفتن افغانستان

میگی نه برو بپرس

من خودم تا حالا از سه تاشون پرسیدم

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
واقعا، اگرم بخوان در این زمینه فهالیت کنن، باید به صورت مشاوره و مشورت با محققان و پزشکان باشه، نه ک ...

یه کلیپ داشت نشون میداد یه آخوند شده بود چشم پزشک بعد موقع تجویز دارو براش رویه برگه نوشت سه تا آیت‌الکرسی اینا بخون فوت کن😐

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
اونا هم مثل ما دکتر و حکیم دارن  مگه فقط اونا نوزاداشون میمیرن ؟مگع فقط مرگ نوزاد بخاطر دکتر خ ...

عزیزم  برو تحقیق کن الان  یکی از این بزرگ های طب سنتی به خاطر شیادی و فروش داروهای آلوده و غیر مجاز ار طبابت محروم شده و رفته یکی از کشور های همسایه 

همه کسایی که طب سنتی خوندن تو ایران رفتن از افغانستان یاد گرفتن یا استاداشون رفتن افغانستان میگی نه ...

اینو نمیدونم، اما منشا طب سنتی چند صد سال قبل با ترجمه آثار پزشکی یونان شروع شد، مثل کتاب ماتریکا مدیکا نوشته دیوسکوریدس که راجع به خواص داروهاست. 

عزیزم  برو تحقیق کن الان  یکی از این بزرگ های طب سنتی به خاطر شیادی و فروش داروهای آلوده و ...

بله اونو جریانشو میدونم و اینجوری که میگن نیست حوصله توضیح ندارم

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
یه کلیپ داشت نشون میداد یه آخوند شده بود چشم پزشک بعد موقع تجویز دارو براش رویه برگه نوشت سه تا آیت‌ ...

فکر کن، چقدر این کار ها به دین ضربه میزنه و جامعه مذهبی رو عقب مونده جلوه میده. خدا واسه هر چیزی اسبابی آفریده، و خود ائمه هم موقع مریضی به پزشکای اون زمان مراجعه میکردن، حالا ممکنه حدیثی هم باشه که خوندن آیت الکرسی نور چسم رازیاد میکند، جدای از اینکه آیا این حدیث صحیح هست یا نه باور و اعتقاد و پاکیش هم مد نظره، و اینکه این یه روش درمان بیماری های چشمی باشه، خدا خودش این افراد رو هدایت کنه. 

بله اونو جریانشو میدونم و اینجوری که میگن نیست حوصله توضیح ندارم

شما کلا خیلی با تعصب داری طرفداری میکنی فکر میکنی چون آدم معتقد و مذهبی هستی باید طرفدار طب سنتی باشی ....یا فکر میکنی که امثال من که مخالف طب سنتی هستیم دشمن خدا و پیغمبر هستیم   ..من اینطور برداشت کردم 

شما کلا خیلی با تعصب داری طرفداری میکنی فکر میکنی کسی چون آدم معتقد و مذهبی هستی باید طرفدار طب سنتی ...

خیلی از این حکیم ها و عطاری ها  با شیادی از احساسات  مذهبی مردم سو استفاده  میکن.

شما کلا خیلی با تعصب داری طرفداری میکنی فکر میکنی کسی چون آدم معتقد و مذهبی هستی باید طرفدار طب سنتی ...

نه عزیزم اگه اینطور برداشت کردی معذرت میخوام

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...