2777
2789
عنوان

كيا تا حالا بچشون تل داشته بردن پيش تل گيو

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 121 پست
تل گیر و فال گیر چه ربطی داره به هم؟؟؟ والا خود رهبرمون هم گفتن دغدغه امروز من طب اسلامی  هست

مطمئنی؟ منظورش طب سنتی نبود، آخه یه سری از طلبه ها اومدن و همون طب سنتی رو با اسم اسلامی ارائه میدن، و درآمد کسب میکنن، وگرنه اسلام نیومده پزشکی یاد بده، خود ائمه هم مریض میشدن به طبیب مراجعه میکردن، تعداد محدودی حدیث وجود داره که صحت و سقمش مشخص نیست، و اونقدر هم جامعیت ندارن، اینا که پسوند اسلامی بهش چسبوندن دارن از احساسات و عقاید دینی مردم سوء استفاده میکنن، وگرنه اینا دارو ها و درمانشون همون طب سنتیه چخار تا حدیثم ورش میچسبونن، رهبری هم دغدغشون این بوده که در زمینه طب سنتی کار بشه و دارو ها و روش های درمانی موثر فراموش شده دوباره احیا بشه، که اونم نیازمند تحقیق و کار آزمایی بالینیه. اگر نظر مراجعم بخونید، لفظ طب اسلامی رو رد کردن، مثل آیت الله مکارم، اخیرا تو یک سایتی خوندم 20 درصد طلبه ها الان دارن در زمینه طب به اصطلاح اسلامی فعالیت میکنن و پول در میارن، یه عده این وسط صاحب منفعتن، و به خاطر پول ساز بودن درمان دلشون میخواد به اسامی مختلف وارد این حوزه بشن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوامعی که پیشرفت کردن دارن برمیگردن سمت طب قدیم مشکل ما اینه دشمنان و سود جو ها نمیذارن پیشرفت کنیم ...

واقعا ..شماها دیگه به بچت واکسن نزن ..حامله شدی نرو سونوگرافی  و غربالگری ...تو خونه زایمان کن ...

خدای نکرده دچار آپاندیسیت  شدی زیر دست سونوگرافی و جراح و متخصص بیهوشی نرو ....

بعد برو سراغ طب قدیمی ...والا طب سنتی و قدیمی بد نیست .ولی فقط برای پیشگیری و بیماری هایی که خودبخود خوب میشن 

از طب بوعلی طب چین طب یونان و طب ائمه

نه عزیزم از افغانستان 😂😂😂😂

طب سنتی که تو ایران رایج شده از افغانستان میاد

طب یونانو چین دیگه چیه

حتی شماها نمی‌دونید چیزی که بهتون خرونده میشه از کجا میاد

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
جوامعی که پیشرفت کردن دارن برمیگردن سمت طب قدیم مشکل ما اینه دشمنان و سود جو ها نمیذارن پیشرفت کنیم ...

الان دشمنو سود جو کیه؟

نکنه ترامپه😐

دوست عزیز من نمیدونم چرا متوجه منظورم نشدی ....من مقایسه بین شهری و روستایی  نکردم که بخواد توه ...

برگردکامنتهایی که خودت نوشتی روبخون توهمشون گفتی روستایی ودهاتی بیسواد😑

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بچه من واقعا نياز داشت بخدا انقدر إنتي بيوتيك دادم حتي بيمارستان بستري شد  خوب نشد اما الان بچ ...

مهم نیست اگه عادت کنه

میبری یه دعا براش می گیری دیگه تا نمیشه

پیش همون که تل گیر ببر

منم دخترم چند باری بردم پیش تل گیر و واقعا نتیجه گرفتم

الانم واسش دعا گرفتم خداروشکر خیلی خوب

مطمئنی؟ منظورش طب سنتی نبود، آخه یه سری از طلبه ها اومدن و همون طب سنتی رو با اسم اسلامی ارائه میدن، ...

آخوند دکتر آخوند مهندس آخوند معلم آخوند پرستار

آخوند همه چی😐

واقعا ..شماها دیگه به بچت واکسن نزن ..حامله شدی نرو سونوگرافی  و غربالگری ...تو خونه زایمان کن ...

بله میخواستم واکسن نزنم مامانم نذاشت و مجبور شدم .تو حاملگی هم غربالگری نرفتم و فقط بخاطر جنسیت رفتم سونو و اگه میشد حتما تو خونه زایمان میکردم مثل کشورای پیشرفته(کلیپ هاش هم موجوده که تو خونه زایمان میکنن)در ضمن اپاندیس هم بدون عمل درمان داره وکسی رو میشناسم که درمان هم شده 

شما یکم تحقیق کن ببین تمام بیماری ها تو طب سنتی درمان داره اما متاسفانه تو طب جدید اکثرا درمانی ندارن و باید مادام العمر دارو مصرف کنی مثل دیابت و..

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
برگردکامنتهایی که خودت نوشتی روبخون توهمشون گفتی روستایی ودهاتی بیسواد😑

خوب عزیزم  ..بیشتر تل گیر ها تو روستا ها هستن و بیسواد هستن ..منظور من تل گیر ها  بود ..نه همه روستایی ها وبی سوادها ...که خیلی از روستایی ها خیلی با شعور و با فهم و تحصیل  کرده  هستن ...