2777
2789
منم مشکلم مثل شماس منم بچم و شوهرمو انتخاب کردم خانوادمم هنوزم هوامو دارن چون عاشق هردوشونم ولی شوهر ...

پویان عزیزم بخدا من چند ماهه پیریو دارم حس میکنم.مامان بابام هر روز روزی دوبار بهم زنگ میزدن.با دخترم حرف میزدن.الان چهار ماهه ی تلفنم نزدیم.میدونم خیلی عذابشون دادم.خیلی.تو اشته منو نکن.هیچوقت انتخاب نکن.شوهرت قهره ک باشه.خودت برو بیا.بگو بااااید منو ببری خودت نیل اشکال نداره

مهربونم.خدارو شکر کن بخاطر داشتن پدر مادری خوب مهربون من که داغش رودلم موند 

خدا حودش روزای خوبشو بهت نشون بده اجی جونم.خدا خودش کمکت کنه قدرتی بهت بده ک دیگ حرف هیشکی ازارت نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پویان عزیزم بخدا من چند ماهه پیریو دارم حس میکنم.مامان بابام هر روز روزی دوبار بهم زنگ میزدن.با دختر ...

یعنی شما دیگه نمیری؟من تنهایی میرم همراه پسرم ولی وقتی همه خواهربرادرام جمعن من نمیرم دلم میشکنه وقتی شوهرم نیست اونا باهمن،امیدوارم خدا مشکلتونو حل کنه میدونم چقدر سخته  

یعنی شما دیگه نمیری؟من تنهایی میرم همراه پسرم ولی وقتی همه خواهربرادرام جمعن من نمیرم دلم میشکنه وقت ...

ن حتی اجازه تلفنم نمیده بهم چ برسه دیدنشون.خوبه خداروشکر همین ک خودت میری خودش خیلی خوبه.امیدوارم مشکل توام حل بشه عزیز دلمم

ن حتی اجازه تلفنم نمیده بهم چ برسه دیدنشون.خوبه خداروشکر همین ک خودت میری خودش خیلی خوبه.امیدوارم مش ...

پس چطور طاقت میاری؟؟؟شوهرم محدودم نکرده اگه این کارو کنه مطمئنن ازش جدا میشدم الانم چون میدونه ازاین موقعیت خستم میگه دنبال یه راهیم که بدون شکستن غرورم آشتی کنم 

پس چطور طاقت میاری؟؟؟شوهرم محدودم نکرده اگه این کارو کنه مطمئنن ازش جدا میشدم الانم چون میدونه ازاین ...

گذاشتم چن ماه دیگ اگ نزاشت برم ی حرکتی میکنم.گفتم شاید از سرش بیوفته ک فک نکنم...همش دارم فک میکنم چی میشه.فک میکنم گناه بزرگی میکنم ک پدر مادرمو ول کردم برا غصه خوردن.از اینورم میگم دخترم بیشتر بهم نیاز داره

گذاشتم چن ماه دیگ اگ نزاشت برم ی حرکتی میکنم.گفتم شاید از سرش بیوفته ک فک نکنم...همش دارم فک میکنم چ ...

ببین شوهر منم میگفت هیچوقت نمیخوام بینمشون و حرف میزد ولی من چند بار با قاطعیت گفتم منم طلاق میخوام یه بار قراره زندگی کنم حتی به پدرشم گفتم اونم با افتخار گفت اگه پسر من باشه هیچوقت نمیزارم بیاد منم گفتم باشه پس خدافظ همتون لباسامو جمع کردم خواستن از پسرم سواستفاده کنن گفتن نمیزاریم ببریش منم گفتم باشه بچم مال شما درصورتی که میدونستم حوصله شیطنتای پسرم رو ندارن بعد خودشون افتادن به غلط کردن که منظوری نداشتیم نزاشتن برم،حالا توهم یه کم جدی باش شاید نتیجه گرفتی 

از خدا میخوام مشکل هردومونو حل کنه 

[QUOTE=97120922]فذات بشم اما قلبی که شکست دیگه

نمیدونم چی بگم ععزیز دلم...خیلی بیشتر از خودم تو فکر توام .و برات دعا میکنم خدا بهت ارامش بده...اجی جونم خیلی دوست دارم.مواظب خودت باش ...خدارو شکر ی دوست خوب و خانوم مثه تو پیدا کردم امروز.ب حرفاتم هیچ توجه نمیکنم تازشممم.دوست من بهتریینه.اینو باید ثابت کنی ب همه خونوادت.بوووووس مهربون

ببین شوهر منم میگفت هیچوقت نمیخوام بینمشون و حرف میزد ولی من چند بار با قاطعیت گفتم منم طلاق میخوام ...

منم نقطه ضعفم دخترمه.همه هم میدونن.حق با توعه اگ تهدیدمم کرد نباید کوتاه بیام.مننون از راهکارت گلم.تشکر.خیلی خوبه کسی پیدا شه ادمو درک کنه.ممنون

[QUOTE=97120922]فذات بشم اما قلبی که شکست دیگه نمیدونم چی بگم ععزیز دلم...خیلی بیشتر از خودم تو فکر ...

مرسی اجی خشکل خوش قلبم الهی فدات بشم من همیشه ارزوم داشتن دوستی وخواهری مثل تو بود قشنگم خدا به اندازه دلت بهت بده گلم توهم مواظب خودت باش همیشه انشاالله بهترین چیزا برات هیچی نباشه