2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد بچه ها و شوهرم و😍خونواده ادم وقتي ازدواج ميكنه همسر و بچه هاشن،نه پدر و مادر و خواهر برادر😑

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗

اخه این مورد برا خودم پیش اومد.الان پشیمونم از انتخابم.اگ خونوادمو انتخاب میکردم صد در صد بچم رو هم داشتم شده بود کم ولی داشتمش.

ولی الان دلم لک زده براشون.برای حرف زدن باهاشون

دارن غصمو میخورن .این خیلی عذاب اوره برام

عین من ....مادر پدرم که عین سگ سرکوچه باهام رفتار میکنن 

بانوی شرقی عزیزم امضات خیلی ناراحتم کرد.واقعا نمیدونم چجوری خودشونو میبخشن ک همچین لقبی بهت چسپوندن انقد تکرار کردن ک خودتم باورت شده.این حرفا چیهنحس چیه...خدایا این دیگ چ جورشه

دور از شما 😔 من رو تخت بیمارستان مادرم ولم کرد رفت مسافرت این یه نمونش بود فقط میخام صدسااااال نبین ...

عزیزم فدات بشم خوب درکت میکنم کاش الان پیشم بودی تو بغلت یه دل سیراشک میریختم .. منم وقتی داشتم تو زایشگاه درد میکشیدم مادرم داشت توخونه شبکه بی بی سی نگاه میکرد عین یه علف هرز توبیمارستان افتاده بودم 

منم مشکلم مثل شماس منم بچم و شوهرمو انتخاب کردم خانوادمم هنوزم هوامو دارن چون عاشق هردوشونم ولی شوهرم و خانوادم باهم قهرن،شاید منم یه روز مجبور به انتخاب بشم چون هیچکدوم کوتاه نمیان منم دیگه از این وضعیت خسته شدم  

عزیزم فدات بشم خوب درکت میکنم کاش الان پیشم بودی تو بغلت یه دل سیراشک میریختم .. منم وقتی داشتم تو ز ...

بانوی شرقی بخدا ظلم بزرگی میکنی ب خودت و بچت از این الفاظ برا خودت استفاده میکنی.تو بهترینی اینو مطمعن باش...دیگ اجازه نده بهت همچین حرفایی بزنن.اول خودت حودتو دوس داشته باش تا دیگران هم دوست داشته باشن.ب خودت ب شخصیتت احترام بزار.نینم دیگ از این حرفا بزنیا