2777
2789

با توجه به اینکه آرام بخش ها مثل دیازپام ضربان رو میارن پایین، احیانا اگر تعداد بالا خورده بشه احتمال ایست قلبی هست؟ تعداد بالا منظورم دو برگ هست. 

یا فقط ممکنه کبد از کار بیفته؟ و زجرکش بشه؟ (استامینوفن تا اونجایی که اطلاع دارم کبد رو از کار میندازه و به تدریج میکشه)

کسی اطرافتون داشتین یا دیدین که با قرص خودکشی کرده باشه؟ راحت تموم کرده یا زجرکش شده؟ چه قرصی خورده؟

پ.ن: چیزی شنیدم ذهنم درگیر شده فقط دنبال اطلاعات هستم ، به جواب سوالم برسم تاپیک رو تعطیل میکنم دوست ندارم منبع اطلاعات برای کسایی بشه که قصد خودکشی دارن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

توروخدا خودکشی خوب نیس اونایی ک میخوان خودکشی کن بفکرپدرومادرتون باشید بریدباکسی دردودل کنیدسبک بشید خداروخوش نمیاد هم این دنیاعذاب هم اون دنیاقبلش فکرکنید

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
توروخدا خودکشی خوب نیس اونایی ک میخوان خودکشی کن بفکرپدرومادرتون باشید بریدباکسی دردودل کنیدسبک بشید ...

😶😐

الان پست اول رو شما تا انتها خوندین و کامنت دادین؟

جواب سوالات پست اول این نبود.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😶😐 الان پست اول رو شما تا انتها خوندین و کامنت دادین؟ جواب سوالات پست اول این نبود.

اره خوندم جواب کلی من بود ابجی

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
جواب سوالتو نمیدونم ولی فکر نکنم راحت باشه  میشه بگی چی شنیدی

یکی از موارد اینکه علت ایست قلبی مایکل جکسون قبل از کنسرتش استفاده از آرام‌بخش قوی بود. به هر حال اجرا زنده اضطراب بالایی داره.

و دوم دو مورد هم اطرافم اتفاق افتاده که یکیش با قرص برنج بوده یکی هم پاراستامول.

سلام ببخشید شما گفته بودید درد دست و اینا دارید رفتید سونوگرافی ؟

yadam nist dast dard dashte bude basham shayadam dashtam chon khub shode yadam nemiad:) vali dar hale hazer zanoom dard mikone ke hanuz vaght nakardam beram doktor

آها ان شاءالله که سالم باشید  تا حالا سونوگرافی سینه ندادید

mamnoon azizam chera ye modat sine ham dard mikard tarsidam nakone saratanbahe sono kardam hichi nabud  doktor goft kolan baft e sinam untore akhe vaghtaee ke period nabudam ham dardnak bud hamchenan

mamnoon azizam chera ye modat sine ham dard mikard tarsidam nakone saratanbahe sono kardam hichi nab ...

آره شما پیش جراح رفتید ؟

دست میزدید سفت نبود ؟کل سینتون درد میکرد 

من رفتم سونوگرافی خداروشکر خوب بود فقط نوشته مجاری مختصر برجسته

آره شما پیش جراح رفتید ؟ دست میزدید سفت نبود ؟کل سینتون درد میکرد  من رفتم سونوگرافی خداروشکر ...

raftam pishe doktore zanan . hashie kharejie sinam bedune dast zadan dardnak bud va ye chizaee ham hes mikardam kolan halate dame period ro dashtam vali 3 mah untori budam