2777
2789
عنوان

زیاد خوردن قرص آرام‌بخش میتونه باعث ایست قلبی بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7018 بازدید | 64 پست
آره شما پیش جراح رفتید ؟ دست میزدید سفت نبود ؟کل سینتون درد میکرد  من رفتم سونوگرافی خداروشکر ...

khoda ro shokr

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش خود به خود خوب شد خداروشکر 

are azizam:) mamnoon

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من یه موقع هایی دستم هم یکم درد میکنه نمیدونم بخاطر اینه یانه ان شاءالله فردا ببرم نشون بدم دعا کنید ...

dastet daghighan kojash? ketf agar bashe mitune az gardanet ham bashe. bazoo bashe bakhshe dakhelish mitune babate azole pavaneie sare sine bashe. ishalla ke chize mohemi nist.

dastet daghighan kojash? ketf agar bashe mitune az gardanet ham bashe. bazoo bashe bakhshe dakhelish ...

دستم  یه موقع کتف و بازوم و یه موقع هایی مچ و انگشتام

رفتم جراح عمومی معاینه کرد گفت چیزی نیست ،مجاری مختصر برجسته هم چون نزدیکه پریود بوده 

برای دردم هم ویتامین د3و ای داد 

ولی اون که می گفتم بالای سینه ی چپم وقتی میخوابم با انگشت دست میزنم عین یه لوبیای خیلی ریزه پیدا نکردم 

دو جارو بهش نشون دادم گفت بافت سینته 

موندم چکار کنم ،ولی بافت سینه ی چپم سفت تره

دستم  یه موقع کتف و بازوم و یه موقع هایی مچ و انگشتام رفتم جراح عمومی معاینه کرد گفت چیزی نیست ...

sine ro sonografi kon ke khialet rahat bashe. agar balaye 40 sali mituni mamografi ham beri vali aval boro sono age chizi nabud ke mamo lazem nis. darde dastet ham boro ortoped shayad kanale asabi tu moche dastet  tang shode bashe ya hata mohre haye gardanet keshide shode bashe. ye mri mikoni moshakhas mishe.vitamin d ham azmayesh bede bebin cheghadr kambood dari.

این سونوگرافیمه نهم تیر دادم ،دستم یه موقع هایی ارنجم هست و یه موقع هایی که خوبم ،اونم خوبه 

zire baghaletam check kare chizi nabude. hamun bafte sine has. faghat dastet ro check kon pishe orthoped. ehyanan dastet soozan soozan mishe? ya khab bere? ya nim hes beshe? ya ehsase sangini bokoni?

zire baghaletam check kare chizi nabude. hamun bafte sine has. faghat dastet ro check kon pishe orth ...

حواسم نبود رفتم سونوگرافی بگم بالای سینمه

ولی خودش کلش رو میبینه نه 

میگم یعنی ممکن نیست این که میگم لمس میکنم رو ندیده باشه ؟

نه اینا رو ندارم ،یه موقع های ضعف میره ،دلم میخواد ماساژش بدم ،یه بار خون از دست چپم دادم سوزنش رو یکم تکون داد ،دردم گرفت ،شبش انگار میخواستن مچ دستمم بکنن تا چند وقت کبود بودش 

حواسم نبود رفتم سونوگرافی بگم بالای سینمه ولی خودش کلش رو میبینه نه  میگم یعنی ممکن نیست این ...

khialet rahat tu sono age chizi bashe neshun mide. manam khodam dast mizadam ye chizaee hes mikardam sono ke kard goft bafte sinat kami motefavete vagarna ghode i dar kar nist

آهان بعدش چکار کردید خوب شد 

khodesh dorost shod dg dard nemikone vali hanuz dast mizanam ye chizaee hes mishe ke goft tabi ee hast

مثلا چه شکلیه؟ من شوهرم میگه بزرگتر از لوبیا بودش میگه یه چیزه بیضی بودش 

man ghode hes mikardam