2777
2789

سوال منم هست بخدا

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال پیش یکی از دوستام انجام داد اول ارتودنسی بعد عمل دوباره ارتودنسی دوسال پیش با زیر میزی دکتر شد ...

ممنون گلم دوره استراحتش نمیدونی چقدر بود؟خیلی اذیت داشت؟راضی بود؟

میخوای جراحی کنی عزیزم

اره احساس میکنم دندونای بالام جلوعه.من یکبارم ارتودنسی کردم اما بی فایده بود

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
من فک پایینم ی مقداره جلوعه اعتماد ب نفسمو گرفته درک میکنم

نه من دندونای بالامه متاسفانه.هزینشم خیلی زیاده😔

من فک پایینم ی مقداره جلوعه اعتماد ب نفسمو گرفته درک میکنم

اونم فک پایینش جلو بود ولی خدا وکیلی قیافش زیر رو شد خیلی خیلی بیشتر از عمل دماغ تاثیر گذاره تو زیبایی

نقاهت سختش سه روزه حدود سه هفته شایدم بیشتر فقط مایعات خورد 

اونم فک پایینش جلو بود ولی خدا وکیلی قیافش زیر رو شد خیلی خیلی بیشتر از عمل دماغ تاثیر گذاره تو زیبا ...

مرسی عزیزم ک کامل گفتی...اره واقعا با اینکه زیاد نیس خیلی قبافم تاثیر گزار بودع اذبتم میکنه...بازم مرسی😘