شوهرم خیلی به اینو اون پول قرض میده بعضیا پس میدن بعضیا کلی طول میکشه پس بدن بعضیام نمیدن من خودم خیلب ملاحظه میکنم پول هدر ندیم البته ماهیانه سه ملیون ازش میگیرم حقوقشم چهار و نیمه ولی چون خرج خونه نصفش بت منه و اون خودش ولخرج نیست پول داره همیشه حالا یسری افراد هستن ازش پول میگیرن همش من قبلا مخالفت نمیکردم ولی الان که میببنم خودمون هیچ پیشرفت مالی نداریم نمیخوام به کسی پول بده و همینطور احساس میکنم بعضیا سو استفاده میکنن ازش مثله برادر شوهرم و خواهر شوهرم و بعضی همکاراش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا برادرشوهرم برای قسطش از شوهرم پول گرفته یا چند وقت پیش میخواست عروسی بره کادو عروسیو از شوهرم پولشو گرفت بعد دیشب رفتیم خونه مادر شوهرم میبینم رفته برا خودش کاسکو خریده۵ملیون اون وقت قسط وامشو ما باید بدیم یا خواهر شوهرم برا خونش پول گرفته پس نمیده یا اونیکی خواهر شوهرم باهاش رفتم خرید یه لباس برداشت موقع کارت کشیدن یارو گفت موجودی کافی نیست من همراهش بودم گفتم کارت منو بکش ولی بهم پس نداد
من شوهرم میفهمه ولی نمیدونم چرا باز میده بهشون تازه من یه قلک داشتم یه سال باهم پول توش ریخته بودیم بعد گوشی خواهر شوهرمو زدن حالا خودش کار میکنه و پس اندازم داره بعد شوهرم جو گیر شده به من میگه قلکتو بشکن بدیم بهش منم گفتم نه چون واقع خواهش بیجا بود باهام سرسنگین شد که بنی ادم اعضای یکدیگرنو فلان ....خب به من چه ولخرجی نکنن که پول داشته باشن موقع بی پولی