2777
2789
عنوان

خدایا بچه کوچولا چقد گناه دارن معصومن مثل فرشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 52 پست

پسر منم سه سال و هفت ماهشه 

با وجود اینکه نمیتونه حرف بزنه ولی خییییلی احساساتیه و به احساس تمام اعضای خانواده توجه می‌کنه 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ما باید از هم جدا بشیمخودشم میگه طلاقت میدمولی متاسفانه خانوادم میگن نمیگن فقط و فقط بمون سر خونه زن ...

تو ایتا  این کانال مشاوره بگیر  تلفنی  

@Setare_mobin ان شالله مشکلت حل بشه با بچه طلاق نگیرین بهتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی منم الان نسبت به این چیزایی که تعریف کردی هیچ حسی نگرفتم اصلا خوشم نمیاد...

اره منم همینطوری بودم .... حتا اوایل پسرم دنیا اومده بود حس غریبی بهش داشتم 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

تو ایتا این کانال مشاوره بگیر تلفنی @Setare_mobin ان شالله مشکلت حل بشه با بچه طلاق نگیرین بهتره

حدود دوازده میلیون دادم مشاوره

سه نفر مشاور عوض کردم

دو تا خانم و یک آقا

همه ب اتفاق میگن باید جدا بشی

میگن همسرت نمیخواد تغییر کنه

میگن بچه ننه بیش از حد

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
خب نباید جلوی بچه بحث کنید اگر همسرت شروع کرد شما سکوت کن که ادامه نده برای بچه بده این دعوای شما ...

این حرف زمانی درسته که سکوت اسی باعث بشه کمتر بحث بشه و درضمن سکوت نباید با دفاع نکردن یکی بشه

اسی باید بدون خشونت کلامی و طوری که بچه بشنوه بگه تو اجازه نداری با من اینطوری حرف بزنی و محل رو ترک کنه

من خودم یک عمر با همین بهانه سکوت کردم نتیجه اش شد بچه ای که اونم سکوت میکنه چون فکر میکنه درستش همینه

این حرف زمانی درسته که سکوت اسی باعث بشه کمتر بحث بشه و درضمن سکوت نباید با دفاع نکردن یکی بشهاسی با ...

خدایا چقدنکات ریز داره بچه داری

پسر منم 5 سالشهمن مرتب بهش میگم مامان خیلی مواظب خودشه و سالم میمونه

منم بهش گفتم  من هیچوقت پیرومریض نمیشم بهش قول دادم .