2777
2789
حتی الانم ک حامله ام حالا ک حاملگیم ناخاسته بوده ب کنار کلا خجالت میکشم کسی میفهمه بچه دارم چون تا میگم بچه دارم شروع میکنن وای چقدر کوچولویی و متنفرم از این لحن کوچولو الانم ک دومی و حامله ام😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دیگه شده چرا اینقدر خودتو عذاب میدی خداروشاکر باش و فکر سلامتی خودت و نی نی باش 

باهم بزرگ میشن

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

تو از دید خودت میگی.از دید من که ۳۴سالمه میگم زرنگ بودی دوتا بچه آوردی.این کار هرکسی نیست.با افتخار به دنیاش بیار ولی دیگه سومی رو نیارررررر سفت وسخت جلوگیری کن.

خدایا امیدم به خودته

اگه دنبال دوا و درمون بودی و نازا بودی خوب بود؟

عجب

ببخشید ولی اعصابم خورد شد

به این فکر کن که درسته سنت کمه(( هرچند کم نیست )) ولی وقتی بچه هات بزرگ بشن شما ی مامان جوان و پر انرژی هستی ک میتونی باهاشون پا به پا بیرون بری و تفریح کنی و حرفشونو خوب درک کنی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

نه خوبه سن ات حوصله داری جوونی بچه بدو بدو میخواد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از نظر منم زوده

اما من هیچ وقت تو روی طرف نمیگم و اظهار نظر تو زندکی کسی نمیکنم 

هرکس دوست داره یه جور زندگی کنه

به من ربطی نداره بخام نظر بدم

ان شاالله شما هم تنت سلامت باشه عزیزم

حالا چند ساله دیگه همینا از حسودی میگن واییییب بهت نمیاد بچه فلان سن داشته باشی....