2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم به کسی پول نده

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 52 پست
مثلا برادرشوهرم برای قسطش از شوهرم پول گرفته یا چند وقت پیش میخواست عروسی بره کادو عروسیو از شوهرم پ ...

ببن مرد رندا گیر افتادی😁به نوعی شرایط مشابه داریم.بزار بهت بگم تازه کلی حسرتت را هم می خورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=96951993]فكر ميكردم بالاخره خودشون ميفهمن ولى پدرو مادر شوهوم مردن و نفهميدن[/QUOTE حالا من اصلا مخالفت نمیکردم ولی الان میبینم واقعا سو استفاده خب پول نداری کاسکو نخر مرتیکه یا هر روز لباس میخره برا خودش یا پامیشه میره دوستاشو میبره بیرون مهمون میکنه کلا خیلی ولخرجی میکنه پدرشوهرمم بهش پول نمیده زرنگه

بعضی وقتها مشورت فایده نداره تو عمل انجام شده قرارش بده.مثل خودش

اگه بتی ادم اعضای یکدیگر خونوادتو بگو بیان قرض بگیرن 😀

شمام برو بدون گفتن بهش از 3تومنی میگیری مبلغی پس انداز کن حرفی نزن درسته زن شوهر باید باهم روراست باشن اما جایی بفهمی داره به خودش و زندگیش اسیب میزنه بهتره جلوش بگیریم با روشی که فکر میکنی درسته.حالا زمانی خواست خونه یا ماشینی بخر مول کم داشت اون وقت پس انداز رو کن واالا نه.

بعد پول کم میاری اخر ماه یکم بگیر به بهونه گرونی ها افزایش قیمتها.اینجوری یه طرفه پس انداز میکنی.تازه باز خودشم مجاب کن باهم دیگه مشترک باز پس انداز کنید.