2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم به کسی پول نده

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از دوستام شوهرش ماهی 12تومن شایدم بیشتردرامدشونه ولی اینقد سباست داره چند وقت پیش ی وام 30میلیونی خونگی واسش دراومد بعداز سه سال رفت طلاخرید الان وامش صفرشده ولی سی تومن پس انداز کرد خیلیم قناعت میکنن کلی خونه و ملک هم خریدن

اره حتما بخدا هيچكس ارزش براى نگفتنا نميذاره ترو خدا از خودتون دفاع كنين نذارين مثل من سرخورده بشين ...

عزیزم .خانواده شوهر مثل حلقه های زنجیر به هم وصل اند.من اینکار کرده ام.ولی خودم را سبک کرده ام .تا زمانی که خود شوهر متوجه کارهاش نشه فایده ای نداره

شوهر منم به همه کمک مالی میکرد.اما برادرش که وضعش توپه به هیشکی قرض نمیده خیلی باهاش حرف زدم و اون برادرش رو مثال میزنم کم کم روش اثر کرده.تازگیا به کسی قرض نمیده.اما زمان بر هست.حالا میخوام روش کار کنم که پدر همه نباشه کاش اینم اثر کنه

شوهر منم به همه کمک مالی میکرد.اما برادرش که وضعش توپه به هیشکی قرض نمیده خیلی باهاش حرف زدم و اون ب ...

منم باید کم کم کار کنم روش شاید بببنه مخالفم دیگه پول نده حالا اول باید ببینم این پوله را پس میده برادرشوهرم یا نه