یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من با خانواده شوهر زندگی میکنم ولی عاش شوهرمم با اینک جلو کل خانوادش میرینه بهم اونم بخاطر محبت زیادی ک بهش میکتم بازم عاشقشم و در جواب همه توهیناش لبخند میزنم خانوادش با اینک سر قولاشون نموندن بازم بهشون خیلی محبت میکنم دلم پره ولی همیشه ب همه روی خوش نشون میدم
من با خانواده شوهر زندگی میکنم ولی عاش شوهرمم با اینک جلو کل خانوادش میرینه بهم اونم بخاطر محبت زیاد ...
متاسفانه ذات انسان طوریه که وقتی محبت زیادی میبینه رو دل میکنه. انسانها ظرفیت محبت شما رو ندارن. ما گاهی از ترس هایی که از بچگی تو دلمون کاشتن باج عاطفی میدیم به دیگران. و متاسفانه جامعه هم ضد زن هست. برای زنی که فقط احترام متقابل بخواد هیچ حقی پشتش نیست. و خانواده شوهر میدونن اون بی پناه چاره ای جز سوختن نداره پس به قول شما میرینن. براشون متاسفم و امیدوارم خدا محبت های شمارو یه جا جبران کنه.