2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین امروز اینقدر عصبی شدم که داشتم از شهرستان برمیگشتم تهران ولی عین احمقا نتونستم و برم

میفهمم چه احساسی داری. امیدوارم این برگشت اون رو پر رو نکرده باشه. 

من با خانواده شوهر زندگی میکنم ولی عاش شوهرمم با اینک جلو کل خانوادش میرینه بهم اونم بخاطر محبت زیادی ک بهش میکتم بازم عاشقشم و در جواب همه توهیناش لبخند میزنم خانوادش با اینک سر قولاشون نموندن بازم بهشون خیلی محبت میکنم دلم پره ولی همیشه ب همه روی خوش نشون میدم

فکر میکنم اکثرا این حسو دارن اگه غیر از این بود و جدایی آسون بود که الان سنگ رو سنگ بند نمیشد من خودم تا کامل دلم صاف نشه نمیتونم مثل قبل رفتار کنم

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
میفهمم چه احساسی داری. امیدوارم این برگشت اون رو پر رو نکرده باشه.

خودش اومد دنبالم و التماس کرد برگردم و نرم وگرنه عمرا اگه برمیگشتم

اخلاقشو میدونم وقتی میبینه من قاطی میکنم خودشو جمع میکنه شدید و از اشتی کردنم پررو نمیشه

من با ناراحتی امروز برای ۱۴ روز از خونه اومدم سرکار ولی خیلی دلتنگ خانمم شدم

پس بیخود میکنی با خانومای دگ اینجا حرف میزنی بدم میاد ازین مردایی ک میخلن خودشونو جلک زنای دگ عاشق همسر نشون بدن ک بگن ما خوبیم  😒

فکر میکنم اکثرا این حسو دارن اگه غیر از این بود و جدایی آسون بود که الان سنگ رو سنگ بند نمیشد من خود ...

دقیقا منم با اینکه اشتی کردم باهاش ولی هنوز دلم اروم نشده و اعصابم خورده و منتظر یه جرقه ام که باز عصبی بشم

من با خانواده شوهر زندگی میکنم ولی عاش شوهرمم با اینک جلو کل خانوادش میرینه بهم اونم بخاطر محبت زیاد ...

متاسفانه ذات انسان طوریه که وقتی محبت زیادی میبینه رو دل میکنه. انسانها ظرفیت محبت شما رو ندارن. ما گاهی از ترس هایی که از بچگی تو دلمون کاشتن باج عاطفی میدیم به دیگران. و متاسفانه جامعه هم ضد زن هست. برای زنی که فقط احترام متقابل بخواد هیچ حقی پشتش نیست. و خانواده شوهر میدونن اون بی پناه چاره ای جز سوختن نداره پس به قول شما میرینن. براشون متاسفم و امیدوارم خدا محبت های شمارو یه جا جبران کنه.