2777
2789
عنوان

تو ماشین داداشتون،کی جلو میشینه؟مادرتون یا عروستون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 208 پست

من دوتا خواهرشوهر دارم یکیش به شدت باشعور یکیش به شدت بی شعور 

وقتی با مادر شوهرم میرم بیرون خودم میرم عقب میشینم خواهر شوهر اولی بهم پیام میده زنداداش ممنون به مامانم احترام گذاشتی عقب نشستی،با خودشم که میرم به زور منو می‌فرسته جلو خودش عقب میشینه منم به احترامش میرم عقب ولی دومی وقتی باهاش میرم بیرون بدون تعارف میره درو باز میکنه کنارشوهرم میشینه منم حرصم میاد بدون یه کلمه تعارف سریع جلوتر از اون میرم در جلو باز میکنم میشینم تا ادب شه،با هرکی مثل خودش

عروس شما هم یه کم بی ادبه از هرچی بگذریم مادر شما از اون بزرگتره ولی خوب ممکنه سربه سرش بذارید اذیت کنه ولش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد کار خدا یه بار مادرشوهرش همینکارو باهاش کرده بود خواهرشوهرم نشسته بوده سریع جلو. مادرشوهرشم بدجن ...

یا علی این دیگه کی بوده🤣🤣🤨

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
قطعا مادرشوهر هیچ وقت مثل مادر خود آدم نمیشه،اما به نظرم این دلیل،کافی نیست برای اینکه به مادرشوهر،ب ...

نه گلم منظور من این نبود که اگه مادر شوهر اینطور باشه باید بهش بی احترامی کرد ، اما وقتی اون رفتار نامناسب داره عروسش هم بخاطر ببزرگتری کوچکتری احترام میزاره اما بیشتراز اونم نباید متوقع باشه. این که مثلا هر حرفی و خاست به عروس بگه و انتظار داشته باشه اونم مثل مترسک هیچی نگه

عزیزان عروس که جای خود

اخواهرشوهر ندید بدید من وقتی مادر خودش جلو نشسته بود پیادش کرد وگفت مامان برو عقب

باورتون میشه

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
یا علی این دیگه کی بوده🤣🤣🤨

اژدها 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
خب هرادمی دوست داره وقتی سفر میره تفریح میره وقتی واسه مراسمی تیپ میزنه کنار شوهرش بشینه.من تمام تین ...

من قبول دارم ها حس مشترکه جلو نشتسن یه حسی داره که نمی دونم چیه اما هی که به این حس بها بدی ادامایی که می تونن این حستو خراب کنن زیاد میشه . یعنی شما با من با پرو بال دادن به این حس لعنتی حال خودمون انتظار خودمون و اذت خومون رو به درک واصل می کنیم . به عبارتی من سعی کردم یه جایی بگم بیا مال شما زیاد انکارو کردم طرف هول شده دستپاچه که نه ببخشید اختیار دارین . منم گفتم عمرا من هرگوشه این خاک سرای من است راحت میشینم اون گوشه 

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
بسته به فرهنگ خانواده ها داره 19 ساله که تکلیفش مغلومه بچه ای بیش نیست . اما ماشین به شخصه واسه من چ ...

چ ربطی داره من ۱۹ ساله ازدواج کردم والان ۲۷ سالمه.همیشه مادرشوهرم باکمال پررویی میره جلو میشینه چون بعد ازدواجم چن بار بهش تعارف کردم واین شد روال این خانم.حالا بدون اینکه بش بگم میره جلو میشبنه باوجود اینکه من تو عمرم ندیدم یک بار مادرم بایکی از سه تابرادرام جلو بشینه.حالا منه ۱۹ ساله بچم یااون زن شصت ساله؟؟

جالبه که اکثرتون،از دید عروس دارید به ماجرا نگاه میکنید،یعنی رابطه خودتون و مادر شوهرتون! که باید حالش رو بگیرید و حق مسلم خودتون میدونید که باید جلو بشینید و ...

اما سوال من در مورد مادر خودتون و یک دختر دیگه،که عروس شما باشه هستش!!!

من خودم همیشه با این مسئله مشکل داشتم 

اوایل میگفتم زشته به مادر شوهرم میگفتم جلو بشینه درحالی که جاریم هیچ وقت عقب ننشست  

بعد دیدم دیگه بدون تعارف میره جلو میشینه منم لجم گرفت دیگه تعارفش نکردم زودتر میرم جلو میشینم ولی اخرش معذبم ولی  وست نداشتم که همینجوری راحت میره جلو میشینه و من باید عقب بشینم اخر هفته ها  بیرون که میریم همراهمونه منم دوست دارم پیش شوهرم بشینم 

البته شاید بگید بچه ای ولی واقعا دوست دارم پیش شوهرم بشینم 

سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی
بعد کار خدا یه بار مادرشوهرش همینکارو باهاش کرده بود خواهرشوهرم نشسته بوده سریع جلو. مادرشوهرشم بدجن ...

الان هم تو خندیدی تاپیک زدی منتظر نیستی آیا خواهر شوهرتم همین کارو کنه ؟؟؟  من سکوت

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

بعضی ها هم هستن که وقتی با ماشین پسرشون میرن باید جلو بشینن ولی با ماشین دخترو دامادشون باشند میرن عقب میشینن.خب از لحاظ احترام به خاطر بزرگتر بودن یا حالا پا درد داشتن هم باشه در هر صورت ماشین دختر و دامادشون هم باید جلوبشینن دیگه!!!!!!!!!

الان هم تو خندیدی تاپیک زدی منتظر نیستی آیا خواهر شوهرتم همین کارو کنه ؟؟؟  من سکوت

چی ؟؟؟؟؟؟

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣