2777
2789
عنوان

کیا اینجا صورتشونو شیو میکنن🤔

670 بازدید | 19 پست

واقعا موهاتون ضخیم و صورتتون زبر نشده؟من یه بار پشت لبمو شیو کردم سبز شد😕

با بند و وکس درد داره این راهه خوبیه ولی میترسم موهام بشن سیم خادار😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبز بخاطر اینه ک خب موها تهشون یکم کلفت تره از ریشه هم ک کنده نشه از ادامش درمیاد مشخص تره وگرنه کلفت تر نمیکنه ک من کلی ساله شیو میکنم صورتمو ولی خو اصلن کلفت نشدن ولی درمیان زبرن ک اونم دوباره شیو میکنم دگ ۲ هفته یبار 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

نه . من سالهاست اینکار رو میکنم و اصلا نه ضخیم شده و نه زیاد .. در واقع من لیزر صورت کردم 7 سال پیش و از اون موقع شیو میکنم.. با ژیلت و وقتی صورتم خشک هست  بدون اینکه خیسش کنم ویا صابون بزنم...... بعد با اب سرد میشورم... و کرم تقویتی میزنم.. همین 

من بیشتر از ده ساله ک دارم شیو میکنم..نه زیر نشده..خیلی نازک و نرمه موهای من..برو لیزر کن کلا از شرشون راحت شو واسه همیشه

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹

من دوساله اینکارو میکنم خیلی راضیم.با روش های دیگه جوش میزنم. فقط پشت لبم و با موچین برمیدارم ولی پشت لبم ضخیم شده 😕

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من با کرم موبر اصلاح میکنم با بقیه چیزا جوش میزنم

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕