2777
2789
عنوان

از مادرم دیگه بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 72 پست
شوهرم صبح تاشب سرکاره تازه مغازه لوازم یدکی زده نمیتونه زیاد خونه باشه ک غذا درس کنه وقتایی هم ک خون ...

عززززیز دلم خدا کمکت کنه 

ایشالا مغازتون پررونق باشه

نگران نباش این دورانم میگذره

سعی کن بیشتر عذاهایی درس کنی ک مثل سوپ وابگوشت اش و...همه موادش بریزی توهم‌درش ببند بزارش شعله کم تراس بپزه تا ویارت خوب شه معمولا نهایت بکی دوماه اینجوری بعدش خوب میشی.

خب زیاد نمون، یکم مهربان تر باهاش حرف بزن،، ولی قبول دارم بعصی مادرا بی اعصابن،، تو هم بارداری حوصله نداری،، بالاخره یه جوری باید گذروند دیگه،، به دعوا نکشون،، طلبکارانه هم حرف نزن،، ببین چی بوده ک از سر اون ناراحت بوده به تو اخم کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی آدم زود رنجیم ولی دیگه از بس خسته شدم و زده شدم از همه چی ک دیگه چیزی ب حالم فرق نداره خوو ...

خونه مام به اسم بابامه و فقط منو بابام میدونیم که اگه یک دونگ از این خونه حتی به نام مادرم بود دیگه به هیچ صراطی مستقیم نبود!.... همشم ناله میکنه که شما احترام منو نگه نمیدارین ... خونه باید به نام من باشه ...

عزیزم ببین چرا این رفتارو داره باهات مشگلش چی هرچی باشه مامانته بهش چیزی نگو بر عکس نن لحظه شماری میکتم دخترهام بیان خونم از صبحش منو میدم براتون چی بپزم وای عشقم وجونمو نفسمن این دوست میمونیم باهم 

منم اومدم خونه مامانم اینا بعد یک ماه با این تفاوت که اونا تو سرو کله هم دیگه میزنن به من هم محل نمی ...

کجان ک الان نیستن؟

یعنی حتی ناهاری واست نیورد؟

توم ک بدتر منی

کجان ک الان نیستن؟ یعنی حتی ناهاری واست نیورد؟ توم ک بدتر منی

اره منم باردارم.هر کس رفته پی کار خودش بیان هم سرشون تو گوشیشونه باهاشون هم حرف میزنم زیاد جوابمو نمیدن

مهم نیست پدرم خوبه منم کاریش ندارم در اتاقو بستم و کولر و روشن کردم ک صداشو نشنوم و بخوابم عصر میر ...

کدوم شهری؟؟

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤
درسته چند روزه ناهارم پیششه و شوهرمم بعضی وقتا میاد اینجا میخوره اینو انکار نمیکنم اما فقط این خوب ...

عزیزم برو خونه خودت مگه بقیه تا باردار شدن سر مادرشون خراب میشن. شاید واقعا راضی نیست

خب کاملا شخصه دوست نداره اونحا بشی خب چه اصراری داری خودتو بی غرور کنی این حرفت درست نیست که خونه پدرمه.خب خونه پدرتم هست غذا رو که مادرت درست میکنه.خودتو بی عزت نکن

خداروشکر ک ب اسم پدرمه وگرنه اگ ب اسمش بود ک دیگه تا در نیومدم داخل امروز منو مینداخت بیرون بله اگ ...

الان شمام شاعل نیستی میشه کسی یا حتی بچه ات بگه خونه فقط مال شوهرته؟ نه  دیگه خونه مال هر دوتونه 

میدونم به صورت پیش فرض انتظار داری مادرت توبارداری کنارت باشه و بهت برسه و اکثریت مادرها اینطورین یا حداقل یکم مهربونتر باشه اما خوب مامان شما به هر دلیلی اینجوری نیست حالا یا پسر دوسته یا مشکلات روحی دیگه داره دیگه چه میشه کرد هر روز که نمیشه دعوا واعصاب خردی داشته باشین 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

من باردار بودم و با مامانم اشتی بودم زیاد ازین کارا میکرد... 

منم سریع برمیگشتم خونه خودم. تازه اگر یبار در هفته به شوهرم شام میداد میخواست بمیره فک کن اگه چند روز اونجا بودم که دیگه واویلا میشد

.......... 

اصلا نمیتونم تحمل کنم.... 

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
عزیزم ببین چرا این رفتارو داره باهات مشگلش چی هرچی باشه مامانته بهش چیزی نگو بر عکس نن لحظه شماری می ...

خوشبحال دخترات کاشکی مادرمنم همینطور بود

اونقدر تنهام ک دیگه از دنیا و زندگی هم خستم خواهر ندارم خواهرم ۱۰ سالگی فوت کرد فقط خودم و ۲ تا داداشام

یبار باهاش حرف زدم بش گفتم چرا اینجور میکنی و اینا اونم گوشیشو گرف گفت اه این فیلمو ببین بش گفتم مامان مگ باتو نبودم گفت ولمون کن بسه

منم ضایع شدم دیگ چیزی نگفتم یبار دیگ هم بش گفتم گفت خود زود رنجی تحمل حرف نداری

خب اخه میاد میگه بمون خونت چرت اومدی اینجا ب خندت منم یکم ناراحت میشم انتظار داره بگم دست درد نکنه شوخی بامزه ای بود با شوخی حرفاشو میزنه

یا مثلا میگم شوهرم دستش خالیه میگه اه تقصیرخودته میموندی موقعیتای بهتری واست میومد خب اخه اینم حرفیه؟انتظار داره از این حرفاش من ناراحت نشم