2777
2789
عنوان

از مادرم دیگه بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 72 پست

ول کن برو خونه خودت الان هردوتون عصبی هستین.

ب شوهرت بگو برات اشپزی کنه اگه میتونه

یا اگه شرایط مالیش داری از بیرون غذا بگیر

یاهم برو دکتر بهت قرص تهوع میده کلا خوب میشی 

ولی اونجا نمون چیه اینجوری اخه

مادر منم دقیقا مثل مادر شماس با این تفاوت که من مجردم و هر روز داره با روان من بازی میکنه

چی بگم انگار هووی اونایم

ن دختراشون😔ک خودشون بامیل خودشون باردار شدن و مارو ب این دنیای آشغالی اوردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته فقط مادر باید از ما راضی باشه؟ مام باید از اونا راضی باشیم ما که نخاستیم بیایم این دنبا اونا ...

منم همین الان تاپیک زدم ...  منم داره روزام با تحقیر و مقایسه کردنم با دیگران میگذره ...  چیزی هم میگم شروع میکنه به داد و بیداد و گریه ... بعدم تا دو ساعت زیرلب غر میزنه .... من خیلی پوستم کلفته که هنوز روانی نشدم ...

ول کن برو خونه خودت الان هردوتون عصبی هستین. ب شوهرت بگو برات اشپزی کنه اگه میتونه یا اگه شرایط ...

شوهرم صبح تاشب سرکاره تازه مغازه لوازم یدکی زده نمیتونه زیاد خونه باشه ک غذا درس کنه وقتایی هم ک خونس یا خوابه یاخستس

دستمونم یکمی تنگه نمیتونم از بیرون غذا بگیرم

اره اشتبا از خودمه ک اومدم از این ب بعد میمونم خونم حتی اگ نون خشک بخورم ولی مهم آرامش داشته باشم

چه دلی داری .من مامانم یه هزارم مادرت باهام بی محلی و بدرفتاری کنه تا یه ماه پامو خونش نمیزارم.البته من بچگیم مشکلات زیادی داشتم طلاق پدرمادر و.....خلاصه خیلی زود رنجم😔

اصلا چرا میزی میمونی  اونجا خونه مادرتم‌هست اخه  بهش اینجوری نگو کناه داره ولی بهت ...

خداروشکر ک ب اسم پدرمه

وگرنه اگ ب اسمش بود ک دیگه تا در نیومدم داخل امروز منو مینداخت بیرون

بله اگ بخوام حقیقتو ببینم خونه پدرمه مگه ی قرونی یا هزاری از جیبش داده ک خونشه؟

فقط ب اسم اینکه مادره میتونه هرکاری کنه تواون خونه با بچهاش بد باشه یا بچهاشو بندازه بیرون

کاشکی نمیومدم امروز

چی بگم انگار هووی اونایم ن دختراشون😔ک خودشون بامیل خودشون باردار شدن و مارو ب این دنیای آشغالی اور ...

من اگه دلمو برات باز کنم میشینی به حالم گریه میکنی ... من قشنگ با پوست و استخون میفهمم چه حالی داری الان ... خوشبحالت که خودت حداقل خونه زندگی داری مشکلی پیش اومد مجبور نیستی تو یه خونه 70 متر بمونی و حرف نزنی ... انقد مادرم داد و بیداد میکنه سر هرچیزی که ما دیگه جلوی همسایه ها تو اپارتمان آبرو نداریم

خداروشکر ک ب اسم پدرمه وگرنه اگ ب اسمش بود ک دیگه تا در نیومدم داخل امروز منو مینداخت بیرون بله اگ ...

نه اینجوری نگو یه عکر زحمت کشیده شماهارو بزرگ کرده

دوست داری بچتم بعدا بهت اینجوری بگه بگه خونه بابامه یه یقرپنی نداده؟!!!!

ببین الان پای صحبت مادرت بشینی خودشو محق میدونه 

ولی من درکت میکنم  کاملا

بنظر من اصلا دیگه نرو خونشون بمون اصلا و ابدا

احترام خودتو حفظ کن

حتما زیاد رفتی

خواهر منم زیاد می قت میموند ضبر مامانم سر اومده بود

چه دلی داری .من مامانم یه هزارم مادرت باهام بی محلی و بدرفتاری کنه تا یه ماه پامو خونش نمیزارم.البته ...

منم خیلی آدم زود رنجیم

ولی دیگه از بس خسته شدم و زده شدم از همه چی ک دیگه چیزی ب حالم فرق نداره خوواهر😔