2777
2789
عنوان

از مادرم دیگه بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 72 پست
کجان ک الان نیستن؟ یعنی حتی ناهاری واست نیورد؟ توم ک بدتر منی

تازه الان ازمن انتظار دارن نهار درست کرده باشم.دیشب چند بار غیر مستقیم به شوهرم گفتم بیاد دنبالم میگه که تا 9 کار میکنم کاش امشب بیاد...

الان شمام شاعل نیستی میشه کسی یا حتی بچه ات بگه خونه فقط مال شوهرته؟ نه  دیگه خونه مال هر دوتون ...

مادری که توی خونه شریکه به اندازه ی سهم خودش دخالت باید کنه.... این مدل مادرا منظورمه البته

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانه منم مجرد بودم همش منو فحش میداد ولی حق داشت خخخ به زور برام نوار بهداشتی میخرید اخه پول نداشت ولی ازدواج کردم دلم همش براش تنگ میشه ..اگه مادرت تو قیافه اس به جا اینکه سرش داد بزنی برو ازش دلیلشو بپرس 

منم حامله بودم وسترن شدید بود ی لقمه نون ازگلوم پایین نمیرفت بامامانمم فاصله داشتم شوهرم کارش بیرون بود شاید ی هفته خونه نبود مادرشوهرمو فامیلاشوهرم نزدیک بودن که اونام بدتر از دیوار منم به هیچکس روننداختم فقط میوه می‌خوردم اونم کم درحدی که ۳کیلو تو سه ماه اول کم کردم ولی ازماه ۴به بعد ویارم خوب شد 

مهم نیست پدرم خوبه منم کاریش ندارم در اتاقو بستم و کولر و روشن کردم ک صداشو نشنوم و بخوابم عصر میر ...

عزیزم برو خونه ی خودت ما هم ویار داشتیم حالمون بد بود خونه ی ما خودمون بودیم، قرار نیست مادر هم برا خودت هم برا شوهرت غذا درست کنه خب بنده ی خدا سختشه وقتی میبینی اخلاقش اینجوریه بفهم که خسته اس برو پیش مادر شوهرت یا مث من تا چن ماه که ویار داشتم یا غذا نمیخوردم یا هم که از بیرون غذا میخریدیم

ببین مامان منم همین بود البته با مقداری تفاوت اما از وقتی فوت کرد دلم براش کبابه چون میدونم همه کاراش از روی ندونستن بود منم همینم باید درس بگیری و سعی کنی تو زندگیت اونجوری نباشی چون بالاخره مادر ما هستن و ما به اونا شبیهیم،  با این فکر که بودنش برات نعمته و از ندونستن و سادگی اینطور برخورد میکنن خودتو آروم کن، مادره قدر بودنشو بدون 

عزیزم من سه هفته بخاطر استراحت مطلق خونه مامانم بودم بزور میگفت باید تا اخر ماه 9وایسی, ولی خودم چون پدرم فوت شده و مامانمم کمر درد و پادرد شدید داره با اینکه ماشالله جوونه ها ولی اومدم خونم, چون تو این گرونی دلم میسوزه هم واسه شوهرم باید غذت اماده میکرد, صبحها شش صبح صبحونه شوهرمو اماده میکرد ولی بازم اومدم خونه خودم چون اونا هم ادم هستن شاید خسته بشن, هر چند میگفت نرو ناراحت میشم ولی میدونم راحت تره اینجوری

خونه مام به اسم بابامه و فقط منو بابام میدونیم که اگه یک دونگ از این خونه حتی به نام مادرم بود دیگه ...

من دقیقا میفهمم چی میگی مامان منم مثه مامان تو هست انگار من دشمن خونیشم به خدا انقدر اذیتم میکنه که گاهی به این فکر میکنم که برم یه رشته در و پیت بخونم تو دانشگاه فقط پیش این نباشم 

عزیزم من سه هفته بخاطر استراحت مطلق خونه مامانم بودم بزور میگفت باید تا اخر ماه 9وایسی, ولی خودم چون ...

بخدا من حتی غذایی نمیخورم بعضی وقتا صبح میام خونشون تا عصر یالا گرسنم میشه 

شوهرمم ک غروب میاد باقی مونده ناهارو واسش گرم میکنم یعنی درواقع هرچی درس میکنن منم میخورم

اونو فقط درحد چند لقمه چون اشتهام کوره وتهوع میگیرم

مادری که توی خونه شریکه به اندازه ی سهم خودش دخالت باید کنه.... این مدل مادرا منظورمه البته

میدونی اینجور مادرا متاسفانه مشکل روحی عمیق دارن که ریشه توگذشتشون داره

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست