2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دوستم داره دیوونه میشه اینقد گریه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون موقع باید میگفت اشکال نداره من صندوقو جمع میکنم تا ایناهم جا بشه.حالا به یه بهانه جلو شوهر بره در صندوق باز کنه بعد از شوهرش توضیح بخواد

تا آخرین نفس هستم برای کسانی که دوستشون دارم
۱درصد شاید کادو برای خانومشه  متاسفانه فقط ۱درصد🤐

اینجوری گفتی یاد وضعیت قرار گیری جنینم افتادم😂😂😂

دکتر میگه فقط ۱ درصد احتمال داره بچرخه😑 یک درصد🤐 قشنگ چت دکترمو دارم همینجوری تایپ کرده واسم😂😂😂😂

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

من نمیدونم این چه کاریه هیچی نگه به شوهرش لالمونی بگیره بعد بشینه گریه کنه من باشم همون نصفه شب بیدارش میکنم. توضیحی هم نداره دیگه ازین واضح تر دستبندی که تابلو هست یه زن بهش کادو داده 

عزیزم ظروف نو بوده 😒😒😒😒

خب به دوستت بگو صبر کنه ببینه چی میشه.

شاید واسه مناسبتی چیزی خریده 

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
من نمیدونم این چه کاریه هیچی نگه به شوهرش لالمونی بگیره بعد بشینه گریه کنه من باشم همون نصفه شب بیدا ...

اخه میتونست اون موقع هزار دلیل بیاره هاشا کنه 

اصن بگه واسه یه نفر دیگست