2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این قطره هاجوری هستن باغذاوشیرهم جذب میشن وخوبه که یکم معده نیمه خالی باشه

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

باید معدش خالی باشه که جذب شه ینی بعدشم تا حدااقل نیم ساعت بهش غذا نده

شیرم والا من دقیقشو نمیدونم ولی خودم تا نیم ساعت اینور اونور بهش نمیدم حداقل ولی خیلی وقتا بهونه شیرو میگیره دیگه نمیشه کاریش کرد

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭

دکتر گفت نیم ساعت

من قطره لیپوزوفر که گرفتم برگه راهنمای داخلشا که خوندم نوشته بود تداخلی با لبنیات نداره

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
مگه فرق میکنن من آیرویت میدم 

والا نمیدونم یه توضیحاتی داده بود که به این دلایل این قطره با لبنیات تداخلی نداره

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...

[QUOTE=96784217]اتفاقا میگن قطره آهن رو باید با معده پر بدی بچه دکتر دخترم گف [/QUOT                       معده پریا خالی فرقی نمیکنه مهم لبنیات ک نباید باآهن مصرف بشه چون جذبش کم میشه