2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به شوهرم گفت خودت فقط بیا همراهمون مشهد؛(

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 84 پست
من خونواده ی شوهرم مخصوصا مادرشوهرم داریم حرف میزنیم یه دفعه گر میگیره خود به خود یه حرفی رو میکشونه ...

مادرشوهر من ازین بدتره با اینکه سیدم نیست ولی خوب میگم که سیدا پیراشون مخصوصا پیرزنا این مدلین

واقعا .اخه منم یه جاری دارم سیده یه دفعه قات میزنه عصبی که میشه همه حرفی میزنه جلومردوزن

جاری من هرکی هرچیزی میگه قشنگه میشوره میزاره کنار.. من بجای اون خجالت میکشم

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر هرگزززززززز به شوهرت نگو بی من برو مسافرت    همه چیزو هم به مادربزرگت نگواگر میخای راحت شی  ااااااااز همین الان ماهی یبار مثل مهمون با لبخند برو خونه مادرشوهر احترامم بدار 3و4 ساعته  وتموم    بقیه زندگیتو بکن چون رو زندگی خودتم تاثیر میداره شوهرت باهات چپ میشه  دعوا جنگ روانیو.... زبونم بریز برا شوهرت بگوبه خاطر تو که برام عزیزی و طاقت ناراحتیت ندارم کدورتا رو کنار میدارم بریم آشتی منم بچگی کردم  و... برو خونه شون  و روال عادی در پیش بگیر برا زندگیت شوهررررررتم عزیز میشی و قبولت میکنه

مادرشوهر من ازین بدتره با اینکه سیدم نیست ولی خوب میگم که سیدا پیراشون مخصوصا پیرزنا این مدلین

وقتی به شوهرم گله میکنم میگه ولش کن اینم مدلش همینجوریه اگه باهاشم حرف بزنم یکی دو دفعه بهت چیزی نمیگه دوباره شروع میکنه اصلا خونشون میخوام برم غصم میگیره خیلی فاز منفی میده 

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
فارسی سخت یعنی چی ؟!  سلیطه خوبه

آره خوبه وای اسی کرک وپرم ریخت فکر کردم بامنی گفتم من که چیزی نگفتم بعد فهمیدم گردن افتاده یعنی همون سلیطه😂😂

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
درکت میکنم

بعضی موقع ها به خودم میگم شاید چون سنش بالاست و سختی زیاد کشیده واسه همین زبونش تلخه ولی بعضی وقتا واقعا کم میارم از دستش خیلی گریه میکنم میگم خدایا تو خونه ی پدرم آب خوش از گلوم پایین نرفت اینجا هم که دیگه بدتر اونا دنیامونم که معلوم نیست میخواد چی بشه

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘