2777
2789

بابام یه پول زیادی بهم داد که خوابگاه خصوصی بگیرم که راحت باشم . (برای ما زیاده این پول برای بقیع ممکنه نباشه ) 

منم رفتم بین دو گزینه ۱ . اتاق سه نفره بزرگ با پنجره 

۲ . اتاق تکی بدون پنجره و کوچیک 

گزینه دوم رو انتخاب کردم یعنی اتاق تک نفره بدون پنجره 

الان پشیمون خیلی استرس دارم .حالم بده . چیکار کنم ؟ این وقت شب میتونم برگردم اتاقم ولی باید سه طبقه چمدون با خودم ببرم . آسانسور نداره 

خب از چی این ناراضی هستی؟؟

بحاطر پول زیاد یا تنهایی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هیچکدوم از پنجره نداشتنش

حق داری سخته

ولی خب شاید کم کم بهش عادت کردی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان خودتو سرگرم کن تا خوابت ببره فردا درخواست تعویض اتاق بده

نمیشه اصلا 

همین دوتا اتاقی که گفتم حالی بود ۶ صبح قراره دانشجوی جدید بره تو اتاق ۳ نفره 

اگر بخوام باید آلات جابجا بشم ۵ تا چمدون رو آوردم طبقه سوم الان باید ببرم پایین و اینکه فردا صبح ساعت ۹ هم امتحان دارم 

بدون پنجره بهتره سر و صدا و آلودگی کمتره

کولرم نداره ها پنجره خم نداره 

فقط یه در داره به راهرو که اونم با دستشویی ماکسیمم ۲ متر فاصله داره نمیشه باز گذاشت 

به نظرتون اینکه بدون پنجره ست خیلییی بده ؟؟ یا اینکه دوتا هم اتاقی داشته بهتره ؟

من قدیم خوابگاه دولتی بودم اتاق ۶ نفره. خوب بود .با هم اتاقی مشکل نداشتم

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷