2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چ برخوردی میکنین...

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دلیلشون اینه میدونم... چون بابام هم گفت انقدر پیشش نگو میرم خونم‌ و فلان..به دلش میاد.. اخه ما ...

راست میگن گناه داره تو جای اون نیستی خدارو شکر کن تو چیزایی داری شاید که اون نداره خانوادتم سعی دارن اینجوری براش جبران کنن

جاوید عشق مامان

خب عزیزم حسودی دیگه 

یعنی جی شما شوهر داری و بگو شوهرت برات بگیره 

بنده خدا مجرده از توام بزرگتره حق دارن بهش توجه کنن 

اون الان احتیاج به توجه داره

حتما ایشونم که کمکای میکنه که واسش بریز بپاش میکنن

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇
خب تو زودتر میگفتی سرویس رو بدن ب تو 

من اصلا زبون ندارم..روم نمیشه بخدا..فک میکنم وای نه زشته..این خیلی راحتتتتت به زبون میاره و راحت...راحتم بدست میاره...

هر درخواستی داره میگه...

😊😊
خب عزیزم حسودی دیگه  یعنی جی شما شوهر داری و بگو شوهرت برات بگیره  بنده خدا مجرده از توا ...

نه من عقد کرده ام..خرجم با خونوادمه..هنوز شوهرم دخیلی نیس..

نه اصلا چ کمکی...توی یک خونه ایم دارم میبینم دیگه..اون قشنگ‌بلده صحبت کنه..من نه..

😊😊
اره خونوادم واسه من سنگ تموم میزارن همیشه... میگم که تو مناسبتا و اینا...یا حتی روزای مناسبتس مشترک ...

خب همون خانوادت میگن شاید دیگه این ازدواج نکنه کلا البته من نمیدونم حدودا چقدر سن داره ولی میگن بزار جبران کنیم اصلا از این بابتا ناراحت نشو به هیچ وجه چیزیم نگو دلش نشکنه 

جاوید عشق مامان
خب همون خانوادت میگن شاید دیگه این ازدواج نکنه کلا البته من نمیدونم حدودا چقدر سن داره ولی میگن بزار ...

۴۲ سالشه..

هیچی نمیگم ولی گاهی وقتا خوب خیلی ناراحت میشم.

هرچند با همین دلیل خودمو قانع میکنم.

😊😊
من اصلا زبون ندارم..روم نمیشه بخدا..فک میکنم وای نه زشته..این خیلی راحتتتتت به زبون میاره و راحت...ر ...

ای بابا مال دنیا ارزش نداره بابا بیخیالش بزار ببره بخدا تنهاچیزی که میمونه خواهریو برادری ودوستی ومحبت اینچیزا موندنی نیست میره ومیاد من خواهر ندارم ارزوداشتم یه خواهر داشتم

جاوید عشق مامان
خب عزیزم حسودی دیگه  یعنی جی شما شوهر داری و بگو شوهرت برات بگیره  بنده خدا مجرده از توا ...

حسود نیستم..ولی اون تا مثلا یکی از اعصای خونواده حتی توی مناسبت یا حالا دلیل خاصی بی مناسبت ی وسیله ای برای من بگیره.هییییی میگه هی میگه..گوشزد میکنه که پولشو بدیا..حالا طرف خودش خریده واسم..پولشو نمیخواد..

یا هی میگه فلانی بهت اینو داد..مثلا پدری..مادری..یا برادر..یا اون یکی خواهرم که متاهله

سریع به زبون میاره..که تو از کسی چیزی گرفتی

😊😊