2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چ برخوردی میکنین...

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 44 پست
نه من عقد کرده ام..خرجم با خونوادمه..هنوز شوهرم دخیلی نیس.. نه اصلا چ کمکی...توی یک خونه ایم دارم م ...

اگه قبلا از عقدتم  اینحوری بوده 

بهتره خنده خنده توام بگی هوامو ندارین 

ولی من فک میکنم بخاط اینه که از تو بزرگتره 

ولی شما زودتر شوهر کردین دوست ندارن ناراحت بشه و یا احساس کمبود چیزیو بکنه

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم توی این شرایط هیچ برخوردی نمیکنم یه کم دلت رو بزرگ کن  

منم برخوردی نکردم..بعد ۸ ۹ سال اولین باره اینجا به زبون اومدم ...انقدر که امشب بهم فشار اومد رفتارش..خوب منم انسانم..

یهو ۵۰ ملیونو برداشت خیلی حق به جانب و راحت..

😊😊
حسود نیستم..ولی اون تا مثلا یکی از اعصای خونواده حتی توی مناسبت یا حالا دلیل خاصی بی مناسبت ی وسیله ...

توام بهش تیکه بنداز 

بگو مگه تو فقط خواهر این  خونه ای  طوری بگو ناراحت نشه 

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇
خخخخخ عزیزم همونه نداری طعم تقسیم محبت نچشیدی😂😂

خخخ شایدم من نوه بزرگ خانواده بودم خاله کوچیکم هفت سال از من بزرگ تره من دوسش دارم ولی اون همیشه بم حسودی میکرد چون باباجونمو مامانجونم خیلی دوسم داشتن وهی فرق میزاشتن بنظر من فرق نمیزاشتن بخاطر شرایط پدرم که جانباز بودو مریض بود بیشتر محبتم میکردن که اون خلع پر کنن ولی اون نمیفهمید تا من عروسی کردمو اون نه همه برامن از جهیزیه وکادو وهمه چی سنگ تموم گذاشتن بروز نمیداد ولی ناراحت شده بود چون خودشم ازدواج نکرده هنوز ولی من خودم خیلی ناراحت میشدم همیشه بخاطر فرقی که میزاشتن

جاوید عشق مامان
خخخ شایدم من نوه بزرگ خانواده بودم خاله کوچیکم هفت سال از من بزرگ تره من دوسش دارم ولی اون همیشه بم ...

اخی عزیزم...ایشالا هم‌شما و هم ایشون خوشبخت باشن و هم ممنون از پدر شما که جونشو برای ماها گذاشت..

😊😊

مامان منم خیلی بین من و خواهرم فرق میزاره 

از یه طرف چون من ازدواج کردم یه جوری برام جا انداخته که باااااید تولد خواهرم بهش کادو گرون بدم 

در حدی که امسال براش یه ادکلن ۱۵۰تومنی فرستادم ناراحت شدن

پارسال براش یه ساعت چهارصد تومنی خریدم

خودشم بهش یه دستبند پنج شیش میلیونی کادو داده

بابامم براش گیتار خریده

چند وقت پیشم یه آیفون ۸پلاس خریدن

میدونی حسودی نمیشه ها

فقط آدم از اینهمه فرق گذاشتن ناراحت میشه

به من تولدم یه تیشرت کادو میدن 

یا یه قاب گوشی 

به خواهرم اونجوری 

خب آدم ناراحت میشه دیگه 

مگه ماها بچه نیستیم حالا چون ازدواج کردیم باید بریم بمیریم؟

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

مامان منم خیلی بین من و خواهرم فرق میزاره  از یه طرف چون من ازدواج کردم یه جوری برام جا انداخت ...

حالا امشب حرفش شد ..من گفتم چرا انقدر فرق میزارین..ناراحت شدم و همه رو گفتم...

گفتن خوب الان به تو خونه دادیم ارزون تر از حد نرمال بازار...کلی به این طلا دادیم همون قیمت...

ولی همین که گفتم خالی شدم..تو دلم نموند..

😊😊
حالا امشب حرفش شد ..من گفتم چرا انقدر فرق میزارین..ناراحت شدم و همه رو گفتم... گفتن خوب الان به تو ...

من بگم مامانم اینا کلا میزارنم کنار 

میگن حسودی 

میشناسمشون

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834