2777
2789
عنوان

الان با شوهرم دعوا کردم😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 80 پست
نه ۳ ساله سر کارم تمام پولمو دادم شوهرم . که خونه بسازه تازه ۲ ماهه خونه رو داره میسازه الانم همه مو ...

ناراحت نشی,ولی مگه خودت کارت بانکی نداشتی که پولاتو جمع کنی,یعنی مثلا اگر تو این ۳ سال ۱۰۰ میلیون جنع کرده باشی,یه ۱۰۰ تومنم حداقل شوهرت باید تو ۳ سال پس انداز کرده باشه,دقیقا عین مبلغ پول تورو خرج خونه کرده یا نه,بعدشم اصلا مهم نیست خواهر شوهرات دنیا هم به نانشون باشه,زندگی مشترکه,کار کردی حداقل به اندازه ی پولت سند به نامت بزنه,یا اگر قولنامه ایه,قولنامه کنه ,حالا ۳۰۰ تومن حق بینه رو نده کجا رو نیخاد بگیره,باور کن ۳۰۰ تومن اصلا به جشم نمیاد

ناراحت نشی,ولی مگه خودت کارت بانکی نداشتی که پولاتو جمع کنی,یعنی مثلا اگر تو این ۳ سال ۱۰۰ میلیون جن ...

با خواهر شوهرات چشم و هم چشمی نکن,در ازای پولی که دادی از شوهرت سهمی از خونه بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی,ولی مگه خودت کارت بانکی نداشتی که پولاتو جمع کنی,یعنی مثلا اگر تو این ۳ سال ۱۰۰ میلیون جن ...

شوهرم  پسانداز داشت پول هر دومون خرج کرده. بحث منم ۳۰۰ تومن نیست بحث من اینه چرا برای ما ارزش قایل نیست

👑
با خواهر شوهرات چشم و هم چشمی نکن,در ازای پولی که دادی از شوهرت سهمی از خونه بگیر

خودش گفته طبقه پایین رو که قبلا قرار بود مسکونی بشه به نامم میکنه ولی الان تجاری میخاد بشه

👑
خودش گفته طبقه پایین رو که قبلا قرار بود مسکونی بشه به نامم میکنه ولی الان تجاری میخاد بشه

اکثرا تجاری شرایطش بهتر میشه,ولی شما رو حرفت وایسا,و بگو که دوست داری خونه برای شما باشه,تجاری رو میده اجاره اجاره ش رو هم شما نمیبینی,ولی همه ی اینا به کنار,مردا تو فشار مالی کلا قفل میکنن, شوهر من خوبه ولی از وقتی داریم خونه میسازیم کلا تو فکره قرض و بدهی مونده,الان چند وقتی هست که کمتر برام وقت میذاره ولی اینم میگذره میره,با دعوا رابطه تون رو خراب نکن,برویه خوراکی درست کن,شربت چایی آبمیوه یا هر چی شوهرت اومد حتتتتتتتمن برو استقبالش,انگاری که هیچ دعوایی نکردین با هم خوراکی تون رو بخورید حتی اگر به قول خودمون محل هم نداد انگاری هیچ دعوایی نکردی روال عادی رو بر و ,این خونه ساخته میشه میره ولی نذار خاطره ی بد براتون بمونه,بعدشم اگر مادرشوهرت همچین حرفی زده,دیگه براش هیییچ کادویی نخر که بعدش دلت بگیره,احتران به کادو و اینا نیست که کادو رو بگیری,ولی پشت سرش از هم دیگه گله کنید,این احترام نیست خودتو گول نزن,دیگه براش هل پوک هن کادو نگیر,وقتی که ازش دلگیری اون کادو گرفتن به چه درد میخوره

اکثرا تجاری شرایطش بهتر میشه,ولی شما رو حرفت وایسا,و بگو که دوست داری خونه برای شما باشه,تجاری رو می ...

اخه شوهرم رفته دیگه برنمیگرده😭 چند بار گفتم برو بیرون جلو داداشم و مامانم . اون گفت نمیرم. ولی به زور و اصرار گفتم برو . نزدیک سیکل ماهانه امم هست اعصابم داغون از اینورم مادرشوهرم روی مخم بود . کلا دیونه شدم. لباس خودشو و دخترمو دوچرخه دخترمم برد و رفت

👑
اخه شوهرم رفته دیگه برنمیگرده😭 چند بار گفتم برو بیرون جلو داداشم و مامانم . اون گفت نمیرم. ولی به ز ...

ای,وای خواهرم خیلی بد کردی,غرور هم یه حسه,باید غرور مردو حفظ کنی اگر تو حفظش نکنی مرد سمت کسی کشیده میشه که اون آدم غرورشو حفظ کنه حالا یا مادر یا کس دیگه دیر از یادش میره,ولی یاد بگیر به هیچ علتی,غرورشو نشکنی,جلوی هیچ کسی تحت هیچ شرایطی,

ای,وای خواهرم خیلی بد کردی,غرور هم یه حسه,باید غرور مردو حفظ کنی اگر تو حفظش نکنی مرد سمت کسی کشیده ...

با شوهرم مشکلی ندارم امروز عصبی شدم بیخودی بخاطر مادرش دعوامون شد. حالام پشیمونم دلمم برای دختر و شوهدم تنگ شده. 😭😭😭😭

👑
با شوهرم مشکلی ندارم امروز عصبی شدم بیخودی بخاطر مادرش دعوامون شد. حالام پشیمونم دلمم برای دختر و شو ...

خودت شوهرتو بهتر میشناسی,یه جور از دلش در بیار,ولی پریود که هیچ دنیا هم خراب بشه غرور شوهرت رو حفظ کن,خودت میگی شوهرت خوبه,پس نذار از هن دلسرد بشین,بذار خودش نیاد یکی دوبارن بهش زنگ بزناگر جواب نداد خودت منتظر بموناین چند وقتم که خونه میسازید شوهرت بیشتر تو فکره زیاد به گلایه و صحبت و دعوا نگیرش,و

خودت شوهرتو بهتر میشناسی,یه جور از دلش در بیار,ولی پریود که هیچ دنیا هم خراب بشه غرور شوهرت رو حفظ ک ...

اخه همیشه دعوامون میشد من آشتی میکردم خیلی مغروره اصلا زنگ نمیزنه تو قهر باشیم .. دلمم تنگ شده واسش

👑