یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه یه زن مطلقه و همه ی دوست واشنا به راحتی پیشنهاد های شرم اور بهش میدن .اگه عرضه داشته باشه خودشو جمع کنه میتونه موفق شه
عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
من تو اون سن خواستم طلاق بگیرم وکیل منصرفم کرد گفت همه به چشم جنس بهت نگاه می کنن بشین زندگیتو بکن منم نشتم دو تا هم نی نی زاییدم زندگی نمودم الانم خوبیم با هم
چه بلاییمیخواد بیاد مثل یه ادم به زندگیش ادامه میده چه فرقی میکنه طلاق گرفته ادم نکشته که اونم یه دختر مثل دخترای همسنوسالش بایر بره تو جامعه واسه علاقه مندیاش تلاش کنه مثل همه ادما