2777
2789
عنوان

بعد طلاق چه بلایی سر زن میاد؟

348 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها کسی تجربه ای داره کمکم کنه و بهم بگه که بعد طلاق چه بلایی سر زن تو این جامعه میاد ؟ اونم یه دختر جوون 21 ساله 

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یه زن مطلقه و همه ی دوست واشنا به راحتی پیشنهاد های شرم اور بهش میدن .اگه عرضه داشته باشه خودشو جمع کنه میتونه موفق شه

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

دختر دایی من بعد ۱۵ سال جدا شد 😐 .ولی انگار از زندان آزادش کرده بودی 

بچه هاشم ۱۴ ساله و ۱۰ ساله 

باباش بردشون 

دختر دایی هم بعد ۵ سال کار تلاش و به خودش رسیدن ازدواج کرده دو قلو داره 😁😁 

دخترش هم دانشجوی پزشکیه 

پسرش هم فکنم سال سوم دبیرستان باشه

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

چه بلاییمیخواد بیاد مثل یه ادم به زندگیش ادامه میده چه فرقی میکنه طلاق گرفته ادم نکشته که اونم یه دختر مثل دخترای همسنوسالش بایر بره تو جامعه واسه علاقه مندیاش تلاش کنه مثل همه ادما