2777
2789

سلام عزیزان من باردارم وتو۱۴ هفته هستم هفته پیش آز تیروئید دادم جواب هاش اینه به نظرتون باید دارو بخورم وتو این سه ماه که دارو نخوردم مشکلی ایجاد نمیشه؟

TSH       6.58

T3         4.55

T4          11.4

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏

کم کاری تیرویید داری دارو میخوری؟

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریعتر ببر پیش دکتر غدد بهت دارو باید بده انشالله مشکلی پیش نمیاد تا الان ک نمیدونستی و نخوردی 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه کوچولو بالا رفته... جنین تا یه ماهگی غده تیرویید نداره از مادر استفاده میکنه بعد اون دیکه خودش تیرویید داره مشکلی نیست. شما هم احتمالا باید قرص بخورید tshبالای ۵ دیگه کم کار محسوب میشع

برا من tsh همينقدر بود اما دكتر دارو نداد گفت ورزش كن

البته ك من باردار نبودم!

دوست من باردار شد چند ماه گذشت ازمايش تيروئيد داد كم كاري داشت دارو بهش داد دكترش و خورد ي مدت كوتاه خوب شد. الانم بچه اش سالم دنيا اومده ٤ ماهشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

چطور وجدانت قبول کرد که نشون دکتر ندی؟

حتی نشون دکتر عمومی هم میدادی میگفتتت ک کم کاری داری و باید قرص مصرف کنی. کم بودن میزان ید در بدن مادر باعث نقص در تشکیل لوله عصبی میشه.

از همین امشب برو دکتر قرص بگیر بخور.

ان شاالله که خدا بچه تو سالم و سلامت بغلت بده

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

نه دارو نمیخورم قبل بارداری که آزمایش دادم نرمال بود دکترم دارو نداد ولی الان دیدم خیلی رفته بالا اونموقه۳.۱ بود الان۶.۵ به نظرتون برای بچم مشکلی پیش نمی یاد ؟

باید تا یکشنبه صبر کنم تا دکترم بیاد 

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏