2777
2789

راستش یک ماه پیش اتفاقی تو گوشی شوهرم دیدم با یکی بیست دقیقه صحبت کرده اسم دوستشم سیو کرده بودرو اون شماره.توهم زدم باردارم هستم حسابی شکاک شدم یه مدته،گفتم حتما الکی برا ردگم کنیه.شماره رو سیو کردم تو گوشیم بعد رفتم واتساپ دیدم نه دوست صمیمیشه واقعا.دیگه یادم رفت شماره رو پاک کنم،الان داشتم پاک میکردم دستم رفت رو شماره زنگ خورد یدونه.حالا من چیکار کنم؟میترسم منو بشناسه به شوهرم بگه.یا اگه اصلا نگه میترسم سوتفاهم بشه دوستش مجرده.من چیکار کنم ؟به دوستش بگم موضوع رو؟خدایا من اصلا از اینکارا نمیکردم اه.فشارم افتاده

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووووه بابا خبری نیست.نمیفهمه.بیکار نیستن مردا که بگه فلانی امروز یکی میس انداخت.بلاکش کن بره

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

به شوهراتونم اعتماد ندارين؟؟😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اصلا اصلا اصلا لازم نیست بگی 

شماره رو پاک کن 

و اگه یه روزی دوستش بهش گفت 

میتونی به همسرت  توضیح بدی 

ولی الان لازم نیست بگی 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

ن بابا چطور بشناستت توام

ایدی تلگرامو عکساتو عوض کن

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪