2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم آبروم رفته.بیاین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5531 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهراتونم اعتماد ندارين؟؟😐

ب تنها کسی ک اعتماد نداریم شوهرای شریفمونن😑

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
تنها کسی که تو سایت قابل اعتماد نیست شوهره دیگه 

😐سبحان الله

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تک خورده عزیر من

نگو اگه هم حرفی زد شوهرت با این جمله شروع کن ااا آره یادم رفت بهت بگم چند روز پیش .....

خودش میبینه اتفاقی نیفتاده میگذره الکی شاخکاشو تیز نکن فک کنه خبریه

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

سلام نه باباااااااا قربونت ، فقط پاک کن تو‌کنتاکتات نباشه ، بعدش هم شتر دیدی ندیدی ، تامام 

اونقده اشتباه مردم تو زدن یکی دو رقم شماره همو میگیرن ، فقط احتمال داره ایشون تماس  شما رو بعنوان miss Call برداشت کنه و بخواد زنگ بزنه ببینه کیه و چی کار داره که خب بهتره جواب ندی ( حواست باشه کدوم شماره س) ولی از تو کنتاکتات پاکش کن 😊

ارادت

من ی بار این کارو کردم شوهرم قضیه رو جمع کرد دوستشم راه ب راه ب من زنگ میزد ببینه کی ام آخرش شوهرم سر کار بود بهش زنگ زد گف به اون شماره زنگ نزن خونه مونده باهات ی کاری داشتم از گوشی خونه زنگ زدم😁