2777
2789

من به سفارش دکتر هر روز باید نیم ساعت پیاده روی کنم به همین خاطر با شوهرم میریم پارک نزدیک خونه . هر سری باورتون نمیشه چه صحنه های وحشتناکی از دختر و پسر های کم سن میبینم . واقعا دلم به درد میاد . ولی دیروز دیگه نهایتش بود دیروز که رفته بودیم پیاده روی دیدم سه تا دختر و سه تا پسر که میانگین سنی همشون حدود 13 یا 14 سال بود نشسته بودن رو چمنها . اول که همشو داشتن سیگار میکشیدن بعد هم پسر ها دستشون رو انداخته بودن گردن دختر ها و ببخشید از زیر مانتو داشتن ببخشید س ی ن ه های دخترارو فشار میدادن . دختر ها هم میخندیدن و این یکی به اون یکی می گفت میخوام ببینم سر بالاست یا سر پایین . اونقدر دیدن این صحنه برام مشمئز کننده بود که همون لحظه از باردار شدن و بچه دار شدن پشیمون شدم . همیشه فکر می کردم اگه دختر دار بشم میتونم راحت کنترلش کنم و یک یمیشه مثل خودم و تربیت پسر ها سخته ولی واقعا نظرم عوض شد تربیت هر دو سخته . خدا به داد خونواده ها برسه

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه وحشتناک 

بعضی کم سن ها و پیردخترای اینستگرام شورشو درآوردن

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
دیگه‌ پارک نرو

نه ذیگه از امروز میرم یه پارک دیگه واقعا دو روزه حتی یک لحظه اون صحنه از ذهنم پاک نمیشه . همش میگم اگه بچه منم یه روز مثل این پسر ها بشه من چه خاکی باید تو سرم بریزم

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

عزیزم من هرروز که از خونه میام بیرون شاهد این صحنه ها دم خونه مون هستم واقعا به قول شما آدم اذیت میشه یعنی برم پشت پنجره بخوام آسمونم نگاه کنم میبینم چندتا چندتا وایستادن ومشغولن یل سیگاریاکارای دیگه چون جلوی خونمون فضای سبز وداخل کوچه است شده پاتوق جوونا چه کارایی که نمیکنن یک روز بارون قشنگی میومد گفتم برم بیرون یکم وایستم تااومدم بیرون دیدم پشت دیوار یک پسرشلوارش پایین وباعرض معذرت دوتا دختردارن میخورن هرسه تاشون خیس آب چون بارون تند بود دویدم رفتم خونه گفتم ول اش کن.واقعا علتش چیه کمبود،عدم توجه خانواده است،جامعه است ؟پایین بودن سن بلوع جنسی؟آزادی خانواده هاست واقعا چیه

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹