2777
2789
عنوان

وای به حال دختر پسر های نوجوون این جامعه

| مشاهده متن کامل بحث + 7401 بازدید | 78 پست
خانوم هایی که بچه های نووجوون دارن هم اگه میشه از تجربیاتشون بگن ؟ چطور میشه بچه رو پابند خونه و خون ...

هم طبق روایات دینی هم به گفته ی علم نوین روانشناسی ، ۹۰٪ تربیت و شخصیت یکنفر از زمان تولد تا ۸ سالگیه، بقیه اش تکرار آموخته های قبلی و کسب تجربه است...

وقتی ما بچه هامون از ۲_۳ سالگی تشویق میکنیم به رقصیدن توی جمع و اینجور کارها ، در واقع داریم "حیا" رو ازشون میگیریم

همینا وقتی بزرگتر بشن در کمال وقاحت و بی حیایی هرکاری میکنند و قابل کنترل نیستن

خصوصا وقتی با دیدن فیلمها و شوهای مختلف بصورت زودرس به بلوغ برسن و نیاز جنسی در وجودشون احساس کنند😑😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یک نوجوون که شناخت کاملی از هم جنس ها و همسنام دارم میگم که تو سن کم برای بچه هاتون گوشی تهیه نکنید اجازه بدید تو دوره های 12تا 16 سالگی تربیت مدرسه و افکار مدرسه روشون تاثیر بزاره و اگه 17 سالگی براشون گوشی تهیه کنید، تا اون موقع دختر هاتون به یه ثبات شخصیتی میرسن و برای خودشون خط و نشون دارن،البته من خودم 16 سالم بود که برام گوشی تهیه کردن ولی نزدیک 17 سالگیم بود و تاحالا نه رل داشتم نه چیزی،