2777
2789
عنوان

وای به حال دختر پسر های نوجوون این جامعه

| مشاهده متن کامل بحث + 7401 بازدید | 78 پست
الان روشن فکرا حمله میکنن    

من ی همکار داشتم میگفت وا مگه چیه 

این کارا چیزی نیست‌که تو خارج راحت و باکلاسن همه 

یعنی هرماه ی پسر سینه فشار بده تو پارک روشنفکری بود

بما میگفت طرز فکر قدیمی و عقب افتاده 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستگی به فرهنگ و منطقه هم داره 

بعضی منطقه ها واقعا افتضاحه

من همیشه به خواهرم میگم دخترش خواست بره مدرسه هرجوری شده باید منطقشونو عوض کنن

من خودم دوم دبیرستان بودم خیلیا تو مدرسمون لز بودن ولی سال بعدش که خونمونو عوض کردیم و مدرسمو عوض کردم بچه هاش فوق العاده خانوم و با شخصیت بودن..

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
الان روشن فکرا حمله میکنن    

والا منم روشنفکرم ولی هرچیزی زمانی داره نه تو این سن . بعدش هم دختر باید برای خودش یه سر سوزن شخصیت غرور داشته باشه . منم دوست پسر داشتم ولی نه تو این سن نه با این کصافتکاری ها 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

آره عزیزم زیاد شده تازه بدبختی اینجاست که پدر و مادرا فکر میکن بچه 13 ساله هنوز بچست 

ولی بچه خیلی راحت پدر و مادرهاشونو گول میزنن 

نمونه اش دختر همسایمون جلو پدر و مادرش وانمود میکنه خیلی کوچولو 

ولی بیرون که رفتارشو با پسرا میبینم تعجب میکنم 

و هزاران نفر مثل این 

من خیلی می ترسم 

می ترسم از اینه دخترم جلوی من به جور باشه بیرون یه جور دیگه 

منم خواهر برادر نوجوان دارم.واقعا درک این نسل و نسل آینده خیلی برام سخته اصلا ادم سختگیری نیستم ولی وقتی میبینم دخترا زنک میزنن ب برادرم نوع حرف زدن  و بگو بخندشون واقعا رو مخه.خیلی جلف و آویزونن. حاضرن واسه پسرا خرج کنن ولی نگهش دارن. 

هعی روزگار  خاک بر سر پدر و مادر بی خیال و بی غیرتشون

واقعا نمیدونم چقدر میشه بچه رو محدود کرد . مخصوصا بچه های سرکش الان رو 

چه وحشتناک  بعضی کم سن ها و پیردخترای اینستگرام شورشو درآوردن

عزیزدلم ما خودمون جنسمون دختر نگید پیردختر درست نیست من حرفتون قبول دارم که یک عده حالا درهرسن وسالی روی جامعه رو به خیلی کاراباز کردن وخیلی هارو پرو ووقیح کردن اما پیردخترخیلی آزاردهنده است...ممنونم

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
مامان من میره تو پارک دعواشون میکنه میگه زشته تو پارک ازین کارا نکنین 😂

والا اونقدر دریده و خیره ان که آدم جرات نمیکنه بهشون چیزی بگه 

عزیزدلم ما خودمون جنسمون دختر نگید پیردختر درست نیست من حرفتون قبول دارم که یک عده حالا درهرسن وسالی ...

من از شما عذرمیخام عزیز الان پاکش میکنم

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.