2777
2789
عنوان

کیا ازدواج فامیلی داشتن؟چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 70 پست

من همسرم پسرداییمه و خداروشکر از زندگیم راضیم ولی درکل ازدواج فامیلی مدیریت زیادی میخواد هم از طرف خود زن و شوهر هم خانواده ها در غیر این صورت اگه خدایی نکرده رابطه بین زن و شوهر شکراب بشه خانواده ها هم خواه ناخواه ربط داده میشن یا برعکس.بخاطر همین خیلی باید روابطو مدیریت کرد.خداروشکر ما تا الان تونستیم از پسش بربیایم.

در مورد خرج کردن هم من و همسرم کلا در قید و بند رسومات نبودیم.مثلا من خودم خواستم برای شب یلدا برام شلوغش نکنن چون خوشم نمیاد از این رسما.همسرمم همینطور.ولی جدایی از این چیزا موردی نبوده که لازم باشه و برام کم بذارن.

البته روابط خانواده ما و خانواده همسرم قبل از ازدواج ما خیلی صمیمی بود ولی با ازدواج ما حد و حدود رو خیلی رعایت کردیم و از اون صمیمیت بیش اندازه در اومدیم.

مورد آخرم که گفتی آره واقعا سخته.مثلا من قبل از ازدواج اصلا روم نمیشد با این پسرداییم هم کلام بشم یهو رفتم زیر یه سقف باهاش.اوایلش سخته بعد دیگه عادی میشه

افتضاح من شوهرم پسرعمومه هیچی برام خرج نکردن ک هیچ بعدشم هرچی گرفته بودن ازم گرفتن فروختن  ا ...

عزیزم خیلیاهم غریبه بودن اینکارارو کردن اصلا آشناوغریبه نداره فقط فامیل سختی ایش اینه انتظارنداری ولی درمورد خودهمسرتون چی اینکه فامیل بودین راحت تر نبودین؟

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج فامیلی خیلی بده

چراعزیزم؟

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
ولی یچیزش بده برابچه دارشدن خیلی ترس داشتیم😥😥میگن بچه ازدواج فامیلی ناقص میشه چمیدونم مشکل دارمیشه ...

اصن نترس عزیزم 

هیچکس اندازه ی ما که ازدواج فامیلی کردیم گره خوردیم باهم 

پدرومادرفامیلی مادرشوهرم عممه وپدرشوهرم داییمه 

ومنوآبجیم وداداشم عروسوداماد همین عمه ودایی هستیم 

یعنی قاطی پاطی اماخداروشکررررر بچه هاهمه سالم وباهوش 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

خیلی بده تا چیزی بگید هفت جده جلوی چشات میارن تازه اگه بدنشون از قبل خصومتی باشه دیگه از جهنم کم نداره 😡اما اگه خانواده باهم جور باشند عروس خانم سرور😐😐😐

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍
من ازدواجم فامیلی بود ولی عشقو عاشقی طوری .چون عاشق هم بودیم باهم ازدواج کردیم نه سنتی  شوهرم ...

خداروشکر ان شاالله همیشه شادوخوشبخت باشید😊

نه خیلی بد  خواهرم با پسر داییم ازدواج کرده پشیمون اصلا ربطی ب غریبه و‌فامیل نداره اخلاق و شخصی ...

دقیقا منم برای دخترم این سوال پرسیدم که ببینم فامیل بهتریاغریبه

من که فامیل بودم برام خرج نکردن  ولی احتراممو خیلی دارن

مهم همین احترام است که باهیچ پولی خریدنی نیست از نظرمن شما ثروت مندترین آدم هستید.

عزیزم خیلیاهم غریبه بودن اینکارارو کردن اصلا آشناوغریبه نداره فقط فامیل سختی ایش اینه انتظارنداری ول ...

راحت بودیم ولی اونا حرف درمیاوردن وهرچی میشدوسرمن میکوبیدن😐

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
چراعزیزم؟

من خودم نشون کرده پسرخالم بودم 13سالم بود منم نمیدونستم ک محبت زن وشوهری چیه وازپسرخالم خوشم نمیومد یه روز اومدن ودعواراه انداختن ومن شدم مقصر وتهمت پشت تهمت بهم زدن ومنم روزوشبم گریه بود مامانم پشتم وایساد و گفت دخترنمیدم دیگه بهتون الان نشون کردس اینجوری میکنید بعد عروسی میکشین بچمو .خلاصه نشونشونوبرگردوندیم والانم قهریم باخالم اینا وخداجوابشونوداد .منم بایه غریبه عروسی کردم بعد سه سال

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
من خانواده همسرم جد اندر جد همه فامیلن باهم فقط من و یکی از زن عموهاش غریب ایم من اصلا خوشم نمیاد ی ...

عزیزم فامیل باید به دردهم بخورن چه خوب که اگر مشکلی پیش بیاد همه احساس مسئولیت کنن

دقیقا منم برای دخترم این سوال پرسیدم که ببینم فامیل بهتریاغریبه

من مامانم میگفت هیچوقت فکرشو نمیکردم دخترمو بدم خواهرشوهرم 😂😂😂

اخه اولش راصی نبودن یه سال طول کشید راصیشون کردیم 

ولی مادرشوهرم که عممه خیلی خوبه .شوهرشم همینطور .فقط خواهرشوهرام خیلی بی تفاوتن.نه که بد باشن یکم یخن با ادم صمیمی نمیشن 

مثلا من وصلتم فامیلی بود، دوران نامزدی و عقد در حد غریبه بهم سر نزدن، رسم کادو نداشتن، رسم سر زدن ند ...

عزیزم قبل وصلا رابطه ها چطوربود؟