2777
2789
عنوان

به مرور برگشت یا یهویی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 31 پست
چشم اصلا دلم نمیخواد ببینمت

منم مایل به دیدن شما نیستم خانم محترم

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

امیدوارم بدترش سرت بیاد

هرچی برای من میخوای برای خودت اتفاق بیوفته

چون من برات آرزوی بدی نکردم و امیدوارم دست از عشق اشتباه برداری و احساستو خرج همسرت کنی

فقط نخواستم کامنتتو داشته باشم ولی تو در حق من نفرین کردی

خجالت آوره

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مایل به دیدن شما نیستم خانم محترم

خیلی بد قضاوت میکنی...من فقط شیفته ی اون آقا شدم هیچی شکل نگرفت بین ما فقط به خاطر خدا و شوهرم که عذاب وجدان داشتم واسه همین کات کردیم اشنایی ما سه روز چت ساده بود که از راه خطا برگشتم خداوند بخشنده اس ولی شما چیکاره ای که اینجوری برخورد میکنی؟مهم اینه که وجدانم اجازه نداد و الان پاکم

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

هرچی برای من میخوای برای خودت اتفاق بیوفته چون من برات آرزوی بدی نکردم و امیدوارم دست از عشق اشتباه ...

خب دست برداشتم دیگه خانوم محترم الانم بی نهایت وقت میذارم واسه همسرم...ببخش دلم شکست یه آن نفرین کردم پس میگیرم حرفمو🥺

خیلی بد قضاوت میکنی...من فقط شیفته ی اون آقا شدم هیچی شکل نگرفت بین ما فقط به خاطر خدا و شوهرم که عذ ...

من قضاوت نکردم

از لفظ عشقم استفاده کردین حس خیلی بدی گرفتم

بعدم گفتین یه ماه یعنی روزای قطع ارتباطو شمردین

خدا صددرصد بخشندست و امیدوارم شما هم مهر اون آقا از دلتون کلا بیرون بره و فراموشش کنید و به جاش مهر همسرتون صدبرابر تو دلتون بشینه

در ضمن خانم جان شما فقط سه روز اون آقا رو دیدین

سه روز یه نفرو با سه سال همسرتون قیاس نکنید

همه آدما اولش خوبن

درضمن آدمی که پا میزاره تو زندگی فرد دیگه و به همجنس خودش خیانت میکنه بدترین آدمه و قابلیت اینو نداره که دل بدی بهش

خب دست برداشتم دیگه خانوم محترم الانم بی نهایت وقت میذارم واسه همسرم...ببخش دلم شکست یه آن نفرین کرد ...

وقت گذاشتنت امیدوارم از روی علاقه باشه نه عذاب وجدان

من چیزی نگفته بودم که دلت رو بشکنم 

فقط اونقدر بهم فشار عصبی وارد شد 

که نخواستم پیامای اینچنینی تو تاپیکم باشه

امیدوارم بهترینا اتفاق بیوفته برات و دلت با خودت صاف بشه و به منم حق بدی که از لحن و نفرینت ناراحت بشم

من قضاوت نکردماز لفظ عشقم استفاده کردین حس خیلی بدی گرفتمبعدم گفتین یه ماه یعنی روزای قطع ارتباطو شم ...

سه روز ندیدم حتی فقط پیام بعد اونم عذاب وجدان گرفت و خودش حتی قبل من گفت ک درست نیس انقد کمبود محبت دیدم از همسرم که هرچند دلیل نمیشه ولی لغزیدم و عاشق یکی دیگه شدم اره دیگه عشقم گفتنش هم غلطه نمیگم بخدا من کلی ذکر میگم با خدا صحبت میکنم که از این اشتباهم بگذره و اونو فراموش کنم به نظرم هر روز دارم بهتر کنار میام امشبم با همسرم آشتی کردم کلی با دستگاه ماساژش دادم نازشو خریدم ووو

وقت گذاشتنت امیدوارم از روی علاقه باشه نه عذاب وجدانمن چیزی نگفته بودم که دلت رو بشکنم فقط اونقدر به ...

معذرت میخوام

سه روز ندیدم حتی فقط پیام بعد اونم عذاب وجدان گرفت و خودش حتی قبل من گفت ک درست نیس انقد کمبود محبت ...

تلاش نکن بهش فکر نکنی چون بدتر فکرت مشغول میشه

از همسرت بخواه بهت محبت کنه

بالاخره یه کاری بکن زندگیت گرم بشه حالا خودت بهتر قلق همسرتو میدونی بالاخره

نمازشب هم فکر کنم خوب باشه عزیزم

امیدوارم همسرت تجدید نظری تو رفتارش بکنه و شما زیادبود محبت داشته باشی نه کمبود🤭

معذرت میخوام

اشکالی نداره

بالاخره آدما یه زمانی بهشون فشار میاد یه چیزی میگن

بعدم نظرشون عوض میشه☺️ 

عزیزمناراحت نباش میاد🥲

همچنین عزیز دلممم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

نه نمیخوام برگرده من متاهلم غلط بوده

همین ک فهمیدی غلط بوده خودش خوبع خیلیا هستن همینو نمیفهمن

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
همچنین عزیز دلممم

فدات😘دعا کن واسم خیلی منتظرم