2777
2789
عنوان

کیا ازدواج فامیلی داشتن؟چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 70 پست
من خودم نشون کرده پسرخالم بودم 13سالم بود منم نمیدونستم ک محبت زن وشوهری چیه وازپسرخالم خوشم نمیومد ...

ای بابا میگن پشت هرشری ،خیری هست همین واقعا صلاحیت وصلت نداشتن وگرنه جداازاینکه شما نشون کرده پسرشون بودین خودخاله تون نباید باخواهرش اینکارو میکرده.خداروشکر که خداشمارونجات داده.

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانم میگفت هیچوقت فکرشو نمیکردم دخترمو بدم خواهرشوهرم 😂😂😂 اخه اولش راصی نبودن یه سال طول کش ...

اره طفلک عمه ها بچه های برادرشون خیلی دوست دارن واقعا دوست دارن من که دخترم عمه نداره ولی اگر داشت ومیخوتستنش چشم بسته میدادم یکی از امتیازات دختردرخانواده همسراینکه واقعا دوستش داشته باشن وحمایت عاطفی ایش کنن.خداروشکر که برای شماهم خوب رقم خورده.

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
اون که صد البته ولی منظور من این نبود عزیزم

از چه لحاظ شما فرمودین؟از جهت مشکلاتی که بین زن وشوهرپیش میاد وباعث میشه کل خانواده درگیربشن؟

زیاد نبود. من مشاوره بردمش بهتر شدیم

خوب بخش مهمی ایش چون درقبل ازدواجم صمیمیت زیاد نبوده شاید احترام بوده ولی رابطه عاطفی بین خود پدرومادرها زیاد نبوده وگرنه دراین حدی که شما فرمودین دراندازه یک غریبه رفتارکردن وجای تعجب داره.ان شاالله خوشبخت وعاقبت بخیر باشید🙏

پدرشوهرمومامانم برادرخواهرن  ومادرشوهرمو  بابام برادروخواهرن

چه جالب ولی خیلی واقعا توهم وصلت کردین ان شاالله همیشه خوش وخوشبخت وعاقبت بخیر باشید🙏

ما کل ازدواج هامون فامیلیه به ندرت غریبه بودن که از ازدواج فامیلی بیشتر رضایت داریم خرج هم میکنن برا ...

چقدرعالی خداروشکر اینم برمیگرده به رابطه خوب وصمیمی که باهم دارین واقعا وقتی هردوطرف خانواده ها خوبن حیفشون میاد دختر یا پسربه غریبه بدن گوهرگرانبهاشونو برای خودشون نگه میدارن واقعا سرمایه زندگی هر پدرومادرفرزندشون هست که هیچ آرزویی جز خوشبختیش ندارن

نه من اون نیستم اتفاقا من تو بچگی ازش بدم میومد😂😂نمیدونم چی شد یهو دیوونش شدم.

ان شاالله ختم به خیر بشه ودرکنارهم خوشبخت باشید

کارشون اشتباه بود البته این هست که چون روهابهم باز یکسری رفتارای اشتباه انجام میشه بلاخره شما عروس ب ...

کاش شوهرم پشتم بود...همه ایناروفدای ی تاموش میکردم😔

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
چقدرعالی خداروشکر اینم برمیگرده به رابطه خوب وصمیمی که باهم دارین واقعا وقتی هردوطرف خانواده ها خوبن ...

آره واقعا فامیل های ماخیلی احترام هم میذارن پدر و مادرها هم خیلی هوای بچه هاشون دارن بچه ها هم هوای پدر و مادرشون رو دارن در کل کل فامیل باهم دوست و صمیمی ان پشت همدیگه هستن تو گرفتاری و مشکلات

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط.....