2777
2789
عنوان

کیا ازدواج فامیلی داشتن؟چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 70 پست

نه خیلی بد  خواهرم با پسر داییم ازدواج کرده پشیمون اصلا ربطی ب غریبه و‌فامیل نداره اخلاق و شخصیت مهمه ی داداشمم نوه داییم گرفته راضی نیس اما ی برادرم زنش ترک‌خیلی خوبه ی خواهرمم. شوهرش بختیاری ولی فامیل نیس عالی ان این دوتا با اینکه غریبه ن  غریبه بنظر من بهتر از فامیل من در اینده به هیچ‌عنوان بچه هام‌نمیذارم با فامیل ازدواج‌کنن با اینکهدخوبن. اما بنطر م فامیل فامیل بمونه بسه وصات با غریبه  بشه قوم‌خویش ت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خانواده همسرم جد اندر جد همه فامیلن باهم فقط من و یکی از زن عموهاش غریب ایم

من اصلا خوشم نمیاد یکی یه کاری کنه همه خبر دار میشن واگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد همه درگیر میشن

یه چیز خوبش اینه که جاریم از من پیش مادرشوهرم حرف های بد میزنه ولی چون مادرشوهرم خالمه به حرفاش توجهی نمیکنه

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
نه خیلی بد  خواهرم با پسر داییم ازدواج کرده پشیمون اصلا ربطی ب غریبه و‌فامیل نداره اخلاق و شخصی ...

چون که. بختیاری بوذن ماهن خخخخ 

منم با پسرداییم ازدواج کردم

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   
ولی یچیزش بده برابچه دارشدن خیلی ترس داشتیم😥😥میگن بچه ازدواج فامیلی ناقص میشه چمیدونم مشکل دارمیشه ...

نه عزیزم کی گفته ناقص میشه .اگه تو ازدواج عریبه مثلا 3 درصد ریسک مشکل دار شدن بچه باشه تو ازدواج فامیلی میشه 7 درصد فقط .اینطور نیست که 70 80 درصد بچه ی ناقص دنیا بیارن😐بعدم اگه مشکل زنتیکی وجود داشته باشه خطرناکه حتی واسه کسایی که عریبه هستنم خطرناکه تو فامیلی بیشتر .

یه مشاوره زنتیک و ازمایشای لازم خیلی کمک میکنه 

مثلا من وصلتم فامیلی بود، دوران نامزدی و عقد در حد غریبه بهم سر نزدن، رسم کادو نداشتن، رسم سر زدن نداشتن!!! عصبی میشدم اون وقتا. یا حرف و خاله زنگ بازی زیاد دارن. چیز سکرت نمیشه داشت تو وصلت فامیلی

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

بستگی به آدمش داره 

وفرهنگ خانواده ها  

خداروشکر براماعالی بوده وهس 

همسرم پسردایی وپسرعممه عالیه

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

من با پسر خالم ازدواج کردم از وقتی نوجوان بودیم همدیگه رو دوست داشتیم خیلی هم از ازدواجم راضیم

خداروشکر

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

نمیتونی یکی رو انتخاب کنی فامیل یا غریبه...

بستگی به دو طرف داره که چطور باهم هست، خونواده هاشون ، فرهنگ هاشون ... همه اینا هست...

من خودم غریبه دوست داشتم ازدواج کنم با فامیل ازدواج کردم الانم راضیم

خواهرم فامیل میخواست ، با غریبه ازدواج کرد ازدواجش ناجوره...

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
اصلا در هیچ کشور متمدنی این مدل ازدواج با افراد درجه یک مرسوم نیست  براشون مثل ازدواج خواهر و ...

واقعا چه جالب 

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
چون که. بختیاری بوذن ماهن خخخخ  منم با پسرداییم ازدواج کردم

بختیاری ا کلا خوبن اما ربطی ب این نداره زن داداشم ترک خدا شاهده سرش درد بگیره خواهر و برادر همه براش میمیریم اما اینه ک فامیلمون نوه داییمونه نه ارزو‌میکنیم بمیره یکی دیگه بیاد بجاش خخخخخخخخ

مادر پدر من فامیل بودن هم من هم خانواده ام مخالف بودیم که من با فامیل ازدواج کنم چون خیلی مشکلات مس ...

مثلا چه مشکلاتی ممکن پیش بیاد خوب باغریبه ام امکان داره پیش بیاد ؟