صحراشكري مدیر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 381 عنوان سونوگرافي اخر | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 34 پست سلامخانمايي كه سونوگرافي اخر و رفتن ميخوام بدونم چيارو چك ميكنن و اين كه اگه كسي تازه رفته ممنون ميشم به حدود قيمت بهم بگنممنونم ❤️ دخترم ❤️گندم❤️ ثمره ي عشقم ❤️❤️ 1398/04/18 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبختیی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 7698 ای بابا ایشالله ک خوب میشه ب عمل نمیرسه عزیزم. قبلا تو انومالی اینا نگفته بودن بهت؟ ممنون عزیزم انشالله کلی نذر ونیاز کردم به عمل نرسهنه از شانس من سونوی بالای 30هفته نشون داد هرچند زودترم نشون بده بازم کاری ازت ساخته نیس بقول دکترم هرچی باشه باید صبر کنی تا دنیا بیاد نمیشه که دست کنیم تو شکمت درستش کنیم من از قیدت نمیخواهم رهایی
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10240 ممنون عزیزم انشالله کلی نذر ونیاز کردم به عمل نرسه نه از شانس من سونوی بالای 30هفته نشون داد ... ایشالله چیزی نباشه.خیلی حسه بدیه الان همش نگرانی حتما.خداسالم بذارتوبغلت ایشالله
خوشبختیی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 7698 ایشالله چیزی نباشه.خیلی حسه بدیه الان همش نگرانی حتما.خداسالم بذارتوبغلت ایشالله اوایل خیلی نگران بودم الان خودمو زدم به بیخیالی خواهرم میگه بهش فکر نکن تا خودش درست بشه حساس بشی قضیه بدتر میشه انشالله نینی شمام سالم وسلامت بیاد بغلتون😍 من از قیدت نمیخواهم رهایی
آیسو0 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 982 کارات تموم شده؟ من تازه میخوام خونه تکونی کنم نه هنوز خونه تکونیم تموم نشده اما در کل از بسکه منتظرم واسم دیر میگذره خدایاشکرت