2777
2789

سلام خوبین خوشین عزیزای دلم من مامان یه جوجه کوچولو بودم که الان بزرگ شده برای خودش یه مرد کوچولو شده همون که ۲۸هفتگی دنیا اومده الان دو سالش شده و جمعه تولدش بود میخوام عکساشو بزارم براتون

این عکس  روزتولدشه

اینم تولد دوسالگیش

عکسای دیگم میزارم براتون

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله❤

گلم چقدر توی دستگاه موند اون روزا؟

کدوم بیمارستان کدوم شهر؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

خدا نگهش داره

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 
ممنون عزیزم بله اندازه دستم بود

خداحفظش کنه خداروشکرعزیزم وزنش چقدبودچرازودنیااومداگه دوس داری جواب بده الان وزنش چقده

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343