2777
2789
عنوان

مامان جوجوام؛عکسای تولد دوسالگی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 36 پست
خداحفظش کنه خداروشکرعزیزم وزنش چقدبودچرازودنیااومداگه دوس داری جواب بده الان وزنش چقده

ممنون عزیزم، رحمم باز شد خونریزی شدید و پارگی کیسه ةب، الان فککنم ۱۲/۱۳باید باشه

یکیلو بود

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم 34 هفته به دنیا اوند و یکماه تو دستگاه موند ...الان 18 ماهشه ...خدا همشون و حفظ کنه😍

تولد کل پسرت مبارک

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
ممنون عزیزم، رحمم باز شد خونریزی شدید و پارگی کیسه ةب، الان فککنم ۱۲/۱۳باید باشه یکیلو بود

ماشاالله خداحفظش کنه انشالله دامادیش

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
پسرمنم 34 هفته به دنیا اوند و یکماه تو دستگاه موند ...الان 18 ماهشه ...خدا همشون و حفظ کنه😍 تولد ک ...

ممنون جانم ،همچنین پسر شمارو انشالله عروسی و جشن تحصیلش

سلام عزیزم ماشالله به این بزرگ مرد کوچک 😍

پسر خوجگله منم قراره ۲۲ مرداد ۲ ساله بشه، فکر میکنم پسر کوچولویه شما هم اگه ب وقتش دنیا میومد همون موقع ها میشد، منم موندم براش چه تمی انتخاب کنم البته رنگی بیشتر دوست دارم

سلام عزیزم ماشالله به این بزرگ مرد کوچک 😍 پسر خوجگله منم قراره ۲۲ مرداد ۲ ساله بشه، فکر میکنم پ ...

پیشاپیش مبارکه عزیزم ممنونم پسرمن دو مهر قرار بود بیاد که  زودتر اومد پارسال تم تدی بود و رنگی امسال خواستم متفاوت باشه