سلام. طبق اولین روز اخرین پریودی چهارمین هفته بارداری هستم و امروز یه لکه خیلی کوچیک دیدم. رنگش قرمز روشن بود. این خطرناکه یا طبیعیه؟قبلا ۲ تا سقط داشتم لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فداتشم شما که سابقه سقط داری باید و باید و باید تا ماه آخر بارداری هرشب شیاف پروژسترون مصرف کنی.حتی اگه دکترتم نگفت تو بهش یادآوری کن واست بنویسه تا بگیریو استفاده کنی گلم
❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤ من میتونم
[QUOTE=96470083]فداتشم شما که سابقه سقط داری باید و باید و باید تا ماه آخر بارداری هرشب شیاف پروژسترون مصرف کنی.حتی ...[/QUOTEتوی اون دو تا بارداری هم شیاف استفاده کردم ولی اولی قلبش وایساد و دومی هم پوچ بود