2777
2789
عنوان

لکه بینی اوایل بارداری

318 بازدید | 8 پست

سلام. طبق اولین روز اخرین پریودی چهارمین هفته بارداری هستم و امروز یه لکه خیلی کوچیک دیدم. رنگش قرمز روشن بود. این خطرناکه یا طبیعیه؟قبلا ۲ تا سقط داشتم لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم😔

وای من چرا این نوع تاپیک ها رومیبینم چهارستون بدنم میلرزه خودمم لکه بینی داشتم سقط شد یکسال پیش.گذاشتم حال روحیم بهتر بشه بعد اقدام کنم.بعد سقط هاتون چقدر گذشت اقدام کردین؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم شما که سابقه سقط داری باید و باید و باید تا ماه آخر بارداری هرشب شیاف پروژسترون مصرف کنی.حتی اگه دکترتم نگفت تو بهش یادآوری کن واست بنویسه تا بگیریو استفاده کنی گلم

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

سعی کن پله بالا پایین نکنی توالت فرنگی حتما باشه 

شیاف استفاده کنی 

به دکترت تلفنی اطلاع بده 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
وای من چرا این نوع تاپیک ها رومیبینم چهارستون بدنم میلرزه خودمم لکه بینی داشتم سقط شد یکسال پیش.گذاش ...

بعد از سقط اولی ۳ ماه بعد باردار شدم و سقط دوم ۶ ماه بعد. شما هم هفته ۴ لکه بینی داشتین؟

بعد از سقط اولی ۳ ماه بعد باردار شدم و سقط دوم ۶ ماه بعد. شما هم هفته ۴ لکه بینی داشتین؟

من هفته شش.تاهفته نه طول کشید حتی باوجود تزریق امپول پروژسترون.کاش میزاشتی یکم زمان بگذره بعد اقدام میکردی.

بااین حال انشاله بسلامتی بیاد بغلت ودراغوش بگیزیش.بچه اولته؟؟

[QUOTE=96470083]فداتشم شما که سابقه سقط داری باید و باید و باید تا ماه آخر بارداری هرشب شیاف پروژسترون مصرف کنی.حتی ...[/QUOTEتوی اون دو تا بارداری هم شیاف استفاده کردم ولی اولی قلبش وایساد و دومی هم پوچ بود